Sitenin sağında bir giydirme reklam

BİR BELEDİYE BAŞKANININ MARİFETLERİ!

Zonguldak 02.06.2016 - 18:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7310+ kez okundu.
 

BİR BELEDİYE BAŞKANININ MARİFETLERİ!

Yeni Adım Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çakmak'ın 'Söz Meclisten İçeri' olarak BİR BELEDİYE BAŞKANININ MARİFETLERİ! başlıklı yazısını aynen yayınlıyoruz. "Bu bizim Zonguldak’ta “çekiştirme” çoktur bilirsiniz… Kimse kimseyi çekemez, herkes birbirinin ardından atar tutar… Şimdi de bir belediye başkanı hakkında ileri geri konuşuluyor… Olacak iş mi yani ?.. Zonguldak İli sınırları içindeki bir belediyenin “çok başarılı” belediye başkanı sözde “bayan personelin” iş başvuruları ile “bizzat” ilgileniyormuş… Hadi canım sen de !.. Yalandır yalan !.. Tevatürdür tevatür !.. Bu söylentiyi yayanlar diyorlar ki : “Belediye Başkanımız sadece bayan personel başvuruları ile değil, erkek personel başvuruları ile de bizzat ilgilensin. Bayanların ne fazlası, erkeklerin ne eksiği var?..” Bayanların fazlası, erkeklerin de eksiği olduğunu hiç sanmıyoruz. Ancak böyle “sansasyonel” haberlere itibar edilmemesi gerekir. Belediye Başkanı “bayan personel” başvuruları ile bizzat neden ilgilensin ki?.. Diyelim ki ilgilendi… Bunda ne sakınca var ?.. Belki de belediye başkanı “nitelikli” bayan personel arıyordur… Bayan personel alıp da, "etinden, sütünden, iliğinden, kemiğinden" faydalanacak hali yok herhalde!.. Belediyeye faydalı olup olmayacağına bakıyordur... Bu belediye başkanını kıskanıyorlar zaten… Yok “ihale” işleri, yok şunlar, yok bunlar… Belediye Başkanı ilçesine hizmet etmeyecek mi?.. Bunun için “ihale” açmayacak mı?.. Kamu İhale Kanunu var, ihalenin koşulları, kuralları var… Bir formül geliştirip de, kanunu “delecek” hali yok herhalde !.. Bunları konuşmayalım, ayıptır, yazıktır, yalandır, iftiradır… Bu memlekette “lastik tamircisi” belediye başkanı olduğunu söyleyenler bile var… Yok artık !.. Bu kadar olur yani… Bu da mı doğru sanki !.. Bunları bırakalım… Konuşacaksak doğru dürüst konuşalım… Yazacaksak doğru dürüst yazalım… Belediye Başkanlarımızın günahını almayalım. (Söz Meclisten İçeri / Erhan ÇAKMAK )"
Yeni Adım Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çakmak'ın 'Söz Meclisten İçeri' olarak BİR BELEDİYE BAŞKANININ MARİFETLERİ! başlıklı yazısını aynen yayınlıyoruz.

"Bu bizim Zonguldak’ta “çekiştirme” çoktur bilirsiniz…
Kimse kimseyi çekemez, herkes birbirinin ardından atar tutar…
Şimdi de bir belediye başkanı hakkında ileri geri konuşuluyor…
Olacak iş mi yani ?..
Zonguldak İli sınırları içindeki bir belediyenin “çok başarılı” belediye başkanı sözde “bayan personelin” iş başvuruları ile “bizzat” ilgileniyormuş…
Hadi canım sen de !..
Yalandır yalan !..
Tevatürdür tevatür !..
Bu söylentiyi yayanlar diyorlar ki :
“Belediye Başkanımız sadece bayan personel başvuruları ile değil, erkek personel başvuruları ile de bizzat ilgilensin. Bayanların ne fazlası, erkeklerin ne eksiği var?..”
Bayanların fazlası, erkeklerin de eksiği olduğunu hiç sanmıyoruz.
Ancak böyle “sansasyonel” haberlere itibar edilmemesi gerekir.
Belediye Başkanı “bayan personel” başvuruları ile bizzat neden ilgilensin ki?..
Diyelim ki ilgilendi…
Bunda ne sakınca var ?..
Belki de belediye başkanı “nitelikli” bayan personel arıyordur…
Bayan personel alıp da, "etinden, sütünden, iliğinden, kemiğinden" faydalanacak hali yok herhalde!..
Belediyeye faydalı olup olmayacağına bakıyordur...
Bu belediye başkanını kıskanıyorlar zaten…
Yok “ihale” işleri, yok şunlar, yok bunlar…
Belediye Başkanı ilçesine hizmet etmeyecek mi?..
Bunun için “ihale” açmayacak mı?..
Kamu İhale Kanunu var, ihalenin koşulları, kuralları var…
Bir formül geliştirip de, kanunu “delecek” hali yok herhalde !..
Bunları konuşmayalım, ayıptır, yazıktır, yalandır, iftiradır…
Bu memlekette “lastik tamircisi” belediye başkanı olduğunu söyleyenler bile var…
Yok artık !..
Bu kadar olur yani…
Bu da mı doğru sanki !..
Bunları bırakalım…
Konuşacaksak doğru dürüst konuşalım…
Yazacaksak doğru dürüst yazalım…
Belediye Başkanlarımızın günahını almayalım.
(Söz Meclisten İçeri / Erhan ÇAKMAK )"
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.