Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDİYESİNDE KIYIM VE KADROLAŞMA SÜRÜYOR

Kozlu 11.05.2016 - 23:04, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7248+ kez okundu.
 

KOZLU BELEDİYESİNDE KIYIM VE KADROLAŞMA SÜRÜYOR

AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin belediye içerisindeki yakın çevresinden oluşan kadrolaşma anlayışını her geçen gün daha da ileri taşıyor.Belediye içerisindeki stratejik tabir edilen görevlere yakın akrabalarını yerleştiren Şahin, Bektaş döneminde bazı görevlerde bulunan personeli görevinden alıp sürgün tabir edilen farklı görevlere vermekle kalmıyor, kendi göreve getirdiği bazı personeli de görevden alıp yerlerine başkalarını atıyor.Belediyedeki bu kıyım tabir edilen Şahin'in Kadrolaşma anlayışının son kurbanı Ertan Şahin göreve geldikten sonra Bülent Ecevit Üniversitesindeki görevini bırakarak kurum değiştirmek suretiyle Kozlu Belediyesine geçen, eski Zabıta Müdürü Yusuf Alkan'ın oğlu Emre Vehbi Alkan ile Bektaş döneminde Sosyal hizmetler ekibinin başına getirilen Cengiz Alagözoğulları.Şahin'in talimatıyla görevden alınarak tahsilat şefliği emrine memur olarak atanan Sosyal Hizmetler Müdürü Emre Vehbi Alkan'ın yerine Müdür olarak Elif Kabakçı getirilirken Müdür Yardımcılığı görevine Cevdet Gümüştekin getirildi.Şahin tarafından ilk olarak sorumluluğuna son verilerek Sosyal Hizmetlerde şoför olarak görevlendirilen Cengiz Alagözoğulları ise şoförlükten de alınarak Belediye Fen işlerinde alt yapı hizmetlerine gönderildi. Diğer yandan Belediyenin diğer birimlerinde de kadro değişikliği yaşandığı ifade edildi.(BKH)

AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin belediye içerisindeki yakın çevresinden oluşan kadrolaşma anlayışını her geçen gün daha da ileri taşıyor.
Belediye içerisindeki stratejik tabir edilen görevlere yakın akrabalarını yerleştiren Şahin, Bektaş döneminde bazı görevlerde bulunan personeli görevinden alıp sürgün tabir edilen farklı görevlere vermekle kalmıyor, kendi göreve getirdiği bazı personeli de görevden alıp yerlerine başkalarını atıyor.
Belediyedeki bu kıyım tabir edilen Şahin'in Kadrolaşma anlayışının son kurbanı Ertan Şahin göreve geldikten sonra Bülent Ecevit Üniversitesindeki görevini bırakarak kurum değiştirmek suretiyle Kozlu Belediyesine geçen, eski Zabıta Müdürü Yusuf Alkan'ın oğlu Emre Vehbi Alkan ile Bektaş döneminde Sosyal hizmetler ekibinin başına getirilen Cengiz Alagözoğulları.
Şahin'in talimatıyla görevden alınarak tahsilat şefliği emrine memur olarak atanan Sosyal Hizmetler Müdürü Emre Vehbi Alkan'ın yerine Müdür olarak Elif Kabakçı getirilirken Müdür Yardımcılığı görevine Cevdet Gümüştekin getirildi.
Şahin tarafından ilk olarak sorumluluğuna son verilerek Sosyal Hizmetlerde şoför olarak görevlendirilen Cengiz Alagözoğulları ise şoförlükten de alınarak Belediye Fen işlerinde alt yapı hizmetlerine gönderildi. Diğer yandan Belediyenin diğer birimlerinde de kadro değişikliği yaşandığı ifade edildi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.