Sitenin sağında bir giydirme reklam

Türk Eğitim Sen Kadın Kolların'dan Özel Çocuklara Sinema Etkinliği

Zonguldak 11.05.2016 - 16:45, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7689+ kez okundu.
 

Türk Eğitim Sen Kadın Kolların'dan Özel Çocuklara Sinema Etkinliği

10-16 mayıs engelliler haftası kapsamında  Zonguldak Türk Eğitim Sendikası Kadın Kolları tarafından Zonguldak Özel Eğitim Mesleki  Eğitim Merkezi  öğrenci  ve öğretmenlerine sinema izletisi gerçekleştirildi. Zonguldak Türk Eğitim Sendikası Kadın Kolları Başkanı ve Okulumuz Öğretmeni Ayşegül  ÇEVİK öğrencilerimizin toplumda bağımsız hareket becerilerini geliştirmek amacıyla eğitimin yanında bütünleştirici etkisiyle sosyal,kültürel ve sportif anlamda da faaliyetlerin çok önemli olduğunu belirtti.Çocuklarımızın sadece bu hafta kapsamında değil her an ve her alanda yanlarında olmamız gerektiğini belirtti.Sendikamızda bu anlamda gerekli hassasiyeti göstererek öğrencilerimizin keyifli bir gün geçirmelerine katkı  sağlamışlardır. Bu etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan başta Zonguldak  Türk Eğitim Sendikası Başkanı Sayın Şahin ÖREN ,Sendika Şube Mali Sekreteri Murat TAŞ, Şube Mevzuat Sekreteri Hasan KURT ve Kadın Kolları Yönetimine  şahsım ,öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum.

10-16 mayıs engelliler haftası kapsamında  Zonguldak Türk Eğitim Sendikası Kadın Kolları tarafından Zonguldak Özel Eğitim Mesleki  Eğitim Merkezi  öğrenci  ve öğretmenlerine sinema izletisi gerçekleştirildi.

Zonguldak Türk Eğitim Sendikası Kadın Kolları Başkanı ve Okulumuz Öğretmeni Ayşegül  ÇEVİK öğrencilerimizin toplumda bağımsız hareket becerilerini geliştirmek amacıyla eğitimin yanında bütünleştirici etkisiyle sosyal,kültürel ve sportif anlamda da faaliyetlerin çok önemli olduğunu belirtti.Çocuklarımızın sadece bu hafta kapsamında değil her an ve her alanda yanlarında olmamız gerektiğini belirtti.Sendikamızda bu anlamda gerekli hassasiyeti göstererek öğrencilerimizin keyifli bir gün geçirmelerine katkı  sağlamışlardır.

Bu etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan başta Zonguldak  Türk Eğitim Sendikası Başkanı Sayın Şahin ÖREN ,Sendika Şube Mali Sekreteri Murat TAŞ, Şube Mevzuat Sekreteri Hasan KURT ve Kadın Kolları Yönetimine  şahsım ,öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.