Sitenin sağında bir giydirme reklam

Adamlar aşmış….

Gündem 05.05.2016 - 23:15, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7119+ kez okundu.
 

Adamlar aşmış….

Adamlar aşmış…. Pavyondaki konsomatrislere İstanbul’dan ‘Suşi’ getirtiyorlar! Zonguldak’ın İmar yolsuzlukları ve kirli ilişkiler karşılığında Belediye’den sağlanan rantlar ile bilinen bir ilçesinde, Belediyeye iş yapan müteahhitlerin ve onların alt taşeronlarının iyice azıttığı konuşuluyor.   Belediye başkanı ve İmar işlerindeki personelle girdikleri kirli ilişkiler karşılığı büyük paralar kazanan bu müteahhidler ve ekibi bu paraları yerken görgüsüzlükte sınır tanımıyor. Belediye başkanını İstanbul’da ve Kıbrıs’ta özel ağırlayan müteahhid takımı, Başkan yardımcısı ve İmar İşlerindeki kontrolör Teknikerlerle sık sık gittikleri gazino muhabbetlerinde, hava basmak için gazinoda çalışan konsomatris bayanlara İstanbul’dan özel hazırlanmış, bir Çin Yemeği olan ‘Suşi’ getirtiyorlarmış… Afiyet olsun beyler bayanlar. Kimse helal yoldan kazandığı, çoluğunun çocuğunun böyle kolayca har vurup harman savururcasına harcamaz, harcayamaz! Unutmayalım ki, bu tüyü bitmemiş yetimin rızkına musallat olan görgüsüzlerin ya da sonradan görmelerin harcadıkları paralar bu devletin, bu milletin parası. Halkımız zamanı geldiğinde mutlaka hesabını soracaktır. Ne demişler, ‘Yediğiniz hurmalar, gün gelir ….. tırmalar’ 

Adamlar aşmış….

Pavyondaki konsomatrislere İstanbul’dan ‘Suşi’ getirtiyorlar!

Zonguldak’ın İmar yolsuzlukları ve kirli ilişkiler karşılığında Belediye’den sağlanan rantlar ile bilinen bir ilçesinde, Belediyeye iş yapan müteahhitlerin ve onların alt taşeronlarının iyice azıttığı konuşuluyor.

 

Belediye başkanı ve İmar işlerindeki personelle girdikleri kirli ilişkiler karşılığı büyük paralar kazanan bu müteahhidler ve ekibi bu paraları yerken görgüsüzlükte sınır tanımıyor.

Belediye başkanını İstanbul’da ve Kıbrıs’ta özel ağırlayan müteahhid takımı, Başkan yardımcısı ve İmar İşlerindeki kontrolör Teknikerlerle sık sık gittikleri gazino muhabbetlerinde, hava basmak için gazinoda çalışan konsomatris bayanlara İstanbul’dan özel hazırlanmış, bir Çin Yemeği olan ‘Suşi’ getirtiyorlarmış…

Afiyet olsun beyler bayanlar.

Kimse helal yoldan kazandığı, çoluğunun çocuğunun böyle kolayca har vurup harman savururcasına harcamaz, harcayamaz!

Unutmayalım ki, bu tüyü bitmemiş yetimin rızkına musallat olan görgüsüzlerin ya da sonradan görmelerin harcadıkları paralar bu devletin, bu milletin parası.

Halkımız zamanı geldiğinde mutlaka hesabını soracaktır.

Ne demişler, ‘Yediğiniz hurmalar, gün gelir ….. tırmalar’ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.