Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇUVALLAR PATLADI SAHİL TEHLİKE ALTINDA

Kozlu 04.05.2016 - 22:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7328+ kez okundu.
 

ÇUVALLAR PATLADI SAHİL TEHLİKE ALTINDA

Kozlu Sahilinde Derenin denize döküldüğü yerden başlayarak 3.Etap Sahil Projesinin olduğu kısma kadar olan bölümde dalga kıran olarak imal edilen içi kum dolu çuvallar patladı. İmal edilirken dahi kullanışlı olmadığı yönünde kamuoyundan birçok eleştiri alan ve imalatçı firmanın işi tamamlamadan bıraktığı içi kum dolu çuvallar Karadeniz’in azgın dalgalarına dayanamadı. Çuvalların üzerine çelik zırh giydirilmesi gerekirken bunun dahi yarım bırakarak betonlama ile bu eksiğin kapatılmaya çalışılması sonucu tamamlanmış olarak gösterildi. Okyanus’ta bile kullanılıyor denilen teknoloji, hem imalat hatası hem de uygulamadaki başarısızlıklar sonucu Karadeniz’in sert dalgalarına dayanamadı. Çuvallar ve üzerindeki beton batladı. Şimdi sahil kesimindeki Aquapark başta olmak üzere diğer kafeterya ve tesisler tehlike altında. Eğer bir an önce gerekli tedbirler alınmazsa, deniz kendisinden alınanı geri alacak gibi görünüyor.(BKH)   

Kozlu Sahilinde Derenin denize döküldüğü yerden başlayarak 3.Etap Sahil Projesinin olduğu kısma kadar olan bölümde dalga kıran olarak imal edilen içi kum dolu çuvallar patladı.

İmal edilirken dahi kullanışlı olmadığı yönünde kamuoyundan birçok eleştiri alan ve imalatçı firmanın işi tamamlamadan bıraktığı içi kum dolu çuvallar Karadeniz’in azgın dalgalarına dayanamadı.

Çuvalların üzerine çelik zırh giydirilmesi gerekirken bunun dahi yarım bırakarak betonlama ile bu eksiğin kapatılmaya çalışılması sonucu tamamlanmış olarak gösterildi.

Okyanus’ta bile kullanılıyor denilen teknoloji, hem imalat hatası hem de uygulamadaki başarısızlıklar sonucu Karadeniz’in sert dalgalarına dayanamadı. Çuvallar ve üzerindeki beton batladı.

Şimdi sahil kesimindeki Aquapark başta olmak üzere diğer kafeterya ve tesisler tehlike altında. Eğer bir an önce gerekli tedbirler alınmazsa, deniz kendisinden alınanı geri alacak gibi görünüyor.(BKH) 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.