Sitenin sağında bir giydirme reklam

MAHALLE MUHTARLARINDAN BAŞKAN AKDEMİR’E ZİYARET

Zonguldak 04.05.2016 - 22:49, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7542+ kez okundu.
 

MAHALLE MUHTARLARINDAN BAŞKAN AKDEMİR’E ZİYARET

Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin ve İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti. Zonguldak’ın önemli sorunlarından biri olan mülkiyet probleminin çözümü konusunda önceki gün Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun ile görüşen mahalle muhtarları, konuyla ilgili Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e bilgi verdiler. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti İlçe Başkanı Metin Karaduman, Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ile birlikte Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun ile görüştüklerini belirten Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, toplantının olumlu geçtiğini belirtti. Ankara’da gerçekleştirilen toplantı sonrası, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret eden Çınartepe Muhtarı Okan Girgin ve İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher konuyla ilgili belediyenin izlemesi gereken önerileri Başkan Akdemir’e aktardılar. Toplantı hakkında bilgi veren Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin ve İncivez Mahalle Muhtarı Hüseyin Cevher; “Muhtarlar Derneği olarak mülkiyet kanunun biran önce şehrimizde hayata geçirilebilmesi için Ankara’da yapmış olduğumuz toplantı olumlu geçti. 2015 yılında çıkan mülkiyet kanunu yasasında oluşan bazı boşlukları, vekilimiz ve başkanlarımız sayesinde Milli Emlak Genel Müdürümüze iletme imkânı bulduk. Milli Emlak Genel Müdürümüz, gerekli daire müdürlerini çağırarak, söz konusu mülkiyet probleminin 2016 yılı içerisinde biran önce bitirilmesi konusunda talimat verdi. Ayrıca vekilimiz ve başkanlarımız harç parası alınmaması konusunda Milli Emlak Müdürümüz ile görüştüler ve Milli Emlak Genel Müdürümüz harç parası konusunun da çözüme kavuşturulacağının sözünü verdi.” şeklinde konuştular. Zonguldak’ta mülkiyet sorunun biran önce çözülmesi konusunda belediye olarak çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, muhtarlara yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür etti.  

Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin ve İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti. Zonguldak’ın önemli sorunlarından biri olan mülkiyet probleminin çözümü konusunda önceki gün Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun ile görüşen mahalle muhtarları, konuyla ilgili Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e bilgi verdiler. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti İlçe Başkanı Metin Karaduman, Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ile birlikte Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun ile görüştüklerini belirten Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, toplantının olumlu geçtiğini belirtti. Ankara’da gerçekleştirilen toplantı sonrası, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret eden Çınartepe Muhtarı Okan Girgin ve İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher konuyla ilgili belediyenin izlemesi gereken önerileri Başkan Akdemir’e aktardılar.

Toplantı hakkında bilgi veren Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin ve İncivez Mahalle Muhtarı Hüseyin Cevher; “Muhtarlar Derneği olarak mülkiyet kanunun biran önce şehrimizde hayata geçirilebilmesi için Ankara’da yapmış olduğumuz toplantı olumlu geçti. 2015 yılında çıkan mülkiyet kanunu yasasında oluşan bazı boşlukları, vekilimiz ve başkanlarımız sayesinde Milli Emlak Genel Müdürümüze iletme imkânı bulduk. Milli Emlak Genel Müdürümüz, gerekli daire müdürlerini çağırarak, söz konusu mülkiyet probleminin 2016 yılı içerisinde biran önce bitirilmesi konusunda talimat verdi. Ayrıca vekilimiz ve başkanlarımız harç parası alınmaması konusunda Milli Emlak Müdürümüz ile görüştüler ve Milli Emlak Genel Müdürümüz harç parası konusunun da çözüme kavuşturulacağının sözünü verdi.” şeklinde konuştular.

Zonguldak’ta mülkiyet sorunun biran önce çözülmesi konusunda belediye olarak çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, muhtarlara yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.