Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU ALPARSLAN ORTAOKULU'NDA ‘KUTLU DOĞUM’ COŞKUSU

Kozlu 15.04.2016 - 12:07, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7615+ kez okundu.
 

KOZLU ALPARSLAN ORTAOKULU'NDA ‘KUTLU DOĞUM’ COŞKUSU

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde eğitim-öğretim veren Kozlu Alparslan Ortaokulu, “Kutlu Doğum Haftası” dolayısıyla bir program düzenledi. Okul bahçesinde düzenlenen programa; Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, Güney Mahallesi Muhtarı Şükran Baykan, Eğitim Bir-Sen Kozlu İlçe Temsilcisi Tuncay Korku, kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.Kozlu Alparslan Ortaokulu Müdürü Kadir Murat Daye, “Kutlu Doğum Haftası” dolayısıyla yaptığı konuşmada, “Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)’nin doğum yıldönümü, tüm insanlığa; barış, huzur, mutluluk ve adalet getirsin. Programın yapılmasında emeği geçen işadamı Cengiz Gürleyen, Ahmet Ceylan ve Şenol Karaman'a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Kozlu Alparslan Ortaokulu'na yaptığı yardımlardan dolayı işadamı Cengiz Gürleyen'e, eğitim-öğretim yılı içerisinde yaptığı yardımlardan dolayı işadamı Fatih Keleş'e, Kozlu Alparslan Ortaokulu adına Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ tarafından plaket verdi.Program, Kozlu Alparslan Ortaokulu öğrencilerinin Kur’an ve ilahi okuması ve Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği’nin sunduğu sema gösterisiyle program erdi. Program bitiminde, Alparslan Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Yılmaz Yavuz'un hastalığı sebebiyle 7 Mart 2016 günü vefat etmesinden dolayı da dua edildi.

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde eğitim-öğretim veren Kozlu Alparslan Ortaokulu, “Kutlu Doğum Haftası” dolayısıyla bir program düzenledi.
Okul bahçesinde düzenlenen programa; Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, Güney Mahallesi Muhtarı Şükran Baykan, Eğitim Bir-Sen Kozlu İlçe Temsilcisi Tuncay Korku, kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Kozlu Alparslan Ortaokulu Müdürü Kadir Murat Daye, “Kutlu Doğum Haftası” dolayısıyla yaptığı konuşmada, “Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)’nin doğum yıldönümü, tüm insanlığa; barış, huzur, mutluluk ve adalet getirsin. Programın yapılmasında emeği geçen işadamı Cengiz Gürleyen, Ahmet Ceylan ve Şenol Karaman'a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Kozlu Alparslan Ortaokulu'na yaptığı yardımlardan dolayı işadamı Cengiz Gürleyen'e, eğitim-öğretim yılı içerisinde yaptığı yardımlardan dolayı işadamı Fatih Keleş'e, Kozlu Alparslan Ortaokulu adına Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ tarafından plaket verdi.
Program, Kozlu Alparslan Ortaokulu öğrencilerinin Kur’an ve ilahi okuması ve Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği’nin sunduğu sema gösterisiyle program erdi. Program bitiminde, Alparslan Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Yılmaz Yavuz'un hastalığı sebebiyle 7 Mart 2016 günü vefat etmesinden dolayı da dua edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.