Sitenin sağında bir giydirme reklam

AKP KOZLU SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI FİYASKO İLE SONUÇLANDI

Siyaset 07.05.2015 - 19:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7246+ kez okundu.
 

AKP KOZLU SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI FİYASKO İLE SONUÇLANDI

AKP Kozlu ilçe seçim bürosu açılışı 5 Mayıs 2015 Salı günü gerçekleştirildi.
AKP Kozlu ilçe seçim bürosu açılışı 5 Mayıs 2015 Salı günü gerçekleştirildi.Açılışa ilginin zayıf olmasına karşılık Kozlu Belediyesi Otobüsleri Zonguldak’tan Kozlu’ya partilileri taşıyarak suni kalabalık oluşturmaya çalıştı.Açılışta AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in parti protokolünü takdim ettiği sırada Kozlu’dan AKP’nin Milletvekili 5’inci sıra adayı Akın Kaymak’ın adını zikretmemesi partililerin tepkisini çeken bir eleştiri konusu oldu. Bazı Partililer AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in temsil ettiği makama yakışmayan tutumunu şu sözlerle eleştirdiler; ‘İlçe Başkanlığı makamını temsil eden birinin böyle bir günde husumetini dışa vurucu bir tavır sergilemesi başta kendisi ardından da partimiz adına utanç duyulacak bir davranış. Ahmet Özdemir ve ekibinin Kozlu’nun çocuğu olan Akın Kaymak’ın adaylığına baştan beri sıcak bakmadığını, hatta bunu engellemek adına gizliden gizliye kulis çalışmaları yaptığını hem kamuoyu hem de birçok partili arkadaşımız biliyor. Bu kişilerin düzgün saygın kişiliği ile partimize değer katan Kozlu’dan çıkmış bir adayı neden istemedikleri malum! Ancak seçim sürecinde bu tür davranışlar partimize zarar verir.İşte bu tip insanlar yüzünden parti Kozlu’da gün geçtikçe güç kaybetmeye devam ediyor. Ahmet Özdemir bugün burada coşku dolu binlerce kişiyi toplayamayıp, Zonguldak’tan otobüsle insan taşıyorsa sebebini aynaya bakıp kendisine sormalıdır’ dediler.(BKH)
AKP Kozlu ilçe seçim bürosu açılışı 5 Mayıs 2015 Salı günü gerçekleştirildi.

AKP Kozlu ilçe seçim bürosu açılışı 5 Mayıs 2015 Salı günü gerçekleştirildi.
Açılışa ilginin zayıf olmasına karşılık Kozlu Belediyesi Otobüsleri Zonguldak’tan Kozlu’ya partilileri taşıyarak suni kalabalık oluşturmaya çalıştı.
Açılışta AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in parti protokolünü takdim ettiği sırada Kozlu’dan AKP’nin Milletvekili 5’inci sıra adayı Akın Kaymak’ın adını zikretmemesi partililerin tepkisini çeken bir eleştiri konusu oldu.

Bazı Partililer AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in temsil ettiği makama yakışmayan tutumunu şu sözlerle eleştirdiler;


‘İlçe Başkanlığı makamını temsil eden birinin böyle bir günde husumetini dışa vurucu bir tavır sergilemesi başta kendisi ardından da partimiz adına utanç duyulacak bir davranış. Ahmet Özdemir ve ekibinin Kozlu’nun çocuğu olan Akın Kaymak’ın adaylığına baştan beri sıcak bakmadığını, hatta bunu engellemek adına gizliden gizliye kulis çalışmaları yaptığını hem kamuoyu hem de birçok partili arkadaşımız biliyor. Bu kişilerin düzgün saygın kişiliği ile partimize değer katan Kozlu’dan çıkmış bir adayı neden istemedikleri malum! Ancak seçim sürecinde bu tür davranışlar partimize zarar verir.İşte bu tip insanlar yüzünden parti Kozlu’da gün geçtikçe güç kaybetmeye devam ediyor. Ahmet Özdemir bugün burada coşku dolu binlerce kişiyi toplayamayıp, Zonguldak’tan otobüsle insan taşıyorsa sebebini aynaya bakıp kendisine sormalıdır’ dediler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.