Sitenin sağında bir giydirme reklam

AKINDAN GÖRKEMLİ ADAYLIK AÇIKLAMASI

Siyaset 24.02.2015 - 14:18, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7086+ kez okundu.
 

AKINDAN GÖRKEMLİ ADAYLIK AÇIKLAMASI

Zonguldak 22. dönem Milletvekili Harun Akın milletvekilli adaylığını düzenlediği yemekle duyurdu.
Uzun yıllardır CHP çatısı altında siyasetin içinde bulunan eski CHP Zonguldak İl Başkanı ve 22. dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili aday adayı olacağını açıkladı. Alaborina Restoran’da düzenlenen yemekte kürsüden davet ettiği misafirlerine seslenen Harun Akın yaptığı açıklamada “2015 Genel Seçimleri CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı açıklamam için, beni kırmayıp buraya hoş geldiniz. Harun Akın’ın kararlı, mücadeleci siyasetine omuz verdiniz. Hepinize hoş geldiniz diyorum” dedi. Zonguldak’ın müzakere edilmesi gerektiğini ifade eden Akın, “Büyük Zonguldak yürüyüşü ile dünyada ismini duyuran emeğin başkenti, bugün birçok sorunla boğuşuyor. Emekli kenti olduk. Hızla Türkiye’nin en büyük köyü olma yolunda ilerliyoruz. Hepimizin doğduğumuz veya yaşadığımız Cumhuriyet’in ilk ili Zonguldak’a karşı sorumluluğumuz var. Zonguldak Cumhuriyet’e çok şey verdi. Ülkemizin gelişmesine en büyük katkıyı sağladı. Binlerce maden şehidi ve meslek hastaları ile büyük bedeller ödedi. Bugün halen daha ödemektedir. Bizler Zonguldak halkı olarak ekmek parası uğruna kolumuzu, bacağımızı verdik, hastalandık, şehit düştük, fakat hiç yıkılmadık, hep mücadele ettik. Bugün de diyoruz ve bundan sonra da mücadelemize yılmadan devam edeceğiz” diye konuştu. Harun Akın'ın adaylık açıklamasına çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.
Zonguldak 22. dönem Milletvekili Harun Akın milletvekilli adaylığını düzenlediği yemekle duyurdu.

Uzun yıllardır CHP çatısı altında siyasetin içinde bulunan eski CHP Zonguldak İl Başkanı ve 22. dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

Alaborina Restoran’da düzenlenen yemekte kürsüden davet ettiği misafirlerine seslenen Harun Akın yaptığı açıklamada “2015 Genel Seçimleri CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı açıklamam için, beni kırmayıp buraya hoş geldiniz. Harun Akın’ın kararlı, mücadeleci siyasetine omuz verdiniz. Hepinize hoş geldiniz diyorum” dedi.
Zonguldak’ın müzakere edilmesi gerektiğini ifade eden Akın, “Büyük Zonguldak yürüyüşü ile dünyada ismini duyuran emeğin başkenti, bugün birçok sorunla boğuşuyor. Emekli kenti olduk. Hızla Türkiye’nin en büyük köyü olma yolunda ilerliyoruz. Hepimizin doğduğumuz veya yaşadığımız Cumhuriyet’in ilk ili Zonguldak’a karşı sorumluluğumuz var. Zonguldak Cumhuriyet’e çok şey verdi. Ülkemizin gelişmesine en büyük katkıyı sağladı. Binlerce maden şehidi ve meslek hastaları ile büyük bedeller ödedi. Bugün halen daha ödemektedir. Bizler Zonguldak halkı olarak ekmek parası uğruna kolumuzu, bacağımızı verdik, hastalandık, şehit düştük, fakat hiç yıkılmadık, hep mücadele ettik. Bugün de diyoruz ve bundan sonra da mücadelemize yılmadan devam edeceğiz” diye konuştu.
Harun Akın'ın adaylık açıklamasına çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.