Sitenin sağında bir giydirme reklam

AİLE BOYU LİSTE, AİLE BOYU MUTLULUK…

Siyaset 29.11.2014 - 19:43, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3907+ kez okundu.
 

AİLE BOYU LİSTE, AİLE BOYU MUTLULUK…

Ahmet Özdemir 401 delegenin bulunduğu ve tek liste ile girdiği AKP Kozlu İlçe Başkanlığı seçimlerinde sadece 218 oy alarak İlçe Başkanı seçildi!!!
 AKP Kozlu İlçe Kongresi 29 Kasım 2014 günü Kozlu Elizya Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını önceki dönem Zonguldak Milletvekillerinden Polat Türkmen’in yaptığı kongreye hiçbir AKP’li milletvekilinin katılmayışı dikkat çekti. Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Özcan Ulupınar ve Ercan Candan mazeret beyan ederek kongreye katılmadılar. Delege sayısı 401 olan AKP Kozlu İlçe teşkilatında Divan Başkanı Polat Türkmen yeni yönetim kurulu listesi ve üst kurul delege listesini okuduktan sonra birçok delegenin salonu terk ederek yoklamaya katılmadığı dikkatlerden kaçmadı. Yönetim kurulu listesinde ve İl üst kurul listesinde yer alan isimlerin Ertan Şahin, Ahmet Özdemir ve Hikmet Aydın’a yakın akrabalık bağı olan kişilerden oluşması ise AKP’ye gönül veren partililer arasında kırgınlıklara sebep oldu. Özellikle Ertan Şahin’in kardeşi, eşi, kayınbiraderi ve onun eşinin  yönetim kurulu ve İl üst kurul üyelikleri partililer arasında en çok tepki çeken isimlerin başında geldi. Listeye girmeyi umut eden ancak liste dışında bırakılan birçok partili yapılan sıralamayı ‘Aile Boyu Liste, Aile boyu mutluluk’ olarak değerlendirdi. Ahmet Özdemir’in Listesi şu isimlerden oluştu; ASİL                                                                        YEDEK 1-Adem Taşkın                                                     1- Yusuf KARDAŞ 2-Hafize Bozacıoğlu                                             2-Çetin Türkel 3-Melih Bilgin                                                       3-Celal Nezir 4-Müzeyyen Satan                                               4-Muzaffer Akmeşe 5-Hulusi Çakır                                                       5-Muhammet Yarbaşı 6-Yasin Kaya                                                         6-Metin Çantaş 7-Adem Mehter                                                   7-Sevim Açıkgöz 8-Metin Öztürk                                                     8-Volkan Çapri 9-Aydın Bozkurt                                                    9-Ekrem Koca 10-Umut Karaarslan                                           10-Mustafa Uğur 11-Nurten Akbulut                                              11-Muhammet Dağkıran 12-Kenan Demirel                                               12-Kemal Kanca 13-Necip Çavdar                                                  13-Tülay Uyar 14-Serkan Günay                                                 14-Zekeriye Topal 15-Ferit Yılmaz                                                     15-Dilaver Demiroğlu 16-Hasan Kırlak                                                    16-şennur Danış 17-Ahmet Gören                                                  17-Osman Taşkıran 18-Nejla Atalay                                                     18-Sevda Demirel 19-Özcan Çelik                                                      19-Yaşar Ayyıldız
Ahmet Özdemir 401 delegenin bulunduğu ve tek liste ile girdiği AKP Kozlu İlçe Başkanlığı seçimlerinde sadece 218 oy alarak İlçe Başkanı seçildi!!!

 AKP Kozlu İlçe Kongresi 29 Kasım 2014 günü Kozlu Elizya Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını önceki dönem Zonguldak Milletvekillerinden Polat Türkmen’in yaptığı kongreye hiçbir AKP’li milletvekilinin katılmayışı dikkat çekti.

Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Özcan Ulupınar ve Ercan Candan mazeret beyan ederek kongreye katılmadılar.

Delege sayısı 401 olan AKP Kozlu İlçe teşkilatında Divan Başkanı Polat Türkmen yeni yönetim kurulu listesi ve üst kurul delege listesini okuduktan sonra birçok delegenin salonu terk ederek yoklamaya katılmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Yönetim kurulu listesinde ve İl üst kurul listesinde yer alan isimlerin Ertan Şahin, Ahmet Özdemir ve Hikmet Aydın’a yakın akrabalık bağı olan kişilerden oluşması ise AKP’ye gönül veren partililer arasında kırgınlıklara sebep oldu.

Özellikle Ertan Şahin’in kardeşi, eşi, kayınbiraderi ve onun eşinin  yönetim kurulu ve İl üst kurul üyelikleri partililer arasında en çok tepki çeken isimlerin başında geldi. Listeye girmeyi umut eden ancak liste dışında bırakılan birçok partili yapılan sıralamayı ‘Aile Boyu Liste, Aile boyu mutluluk’ olarak değerlendirdi.

Ahmet Özdemir’in Listesi şu isimlerden oluştu;

ASİL                                                                        YEDEK

1-Adem Taşkın                                                     1- Yusuf KARDAŞ

2-Hafize Bozacıoğlu                                             2-Çetin Türkel

3-Melih Bilgin                                                       3-Celal Nezir

4-Müzeyyen Satan                                               4-Muzaffer Akmeşe

5-Hulusi Çakır                                                       5-Muhammet Yarbaşı

6-Yasin Kaya                                                         6-Metin Çantaş

7-Adem Mehter                                                   7-Sevim Açıkgöz

8-Metin Öztürk                                                     8-Volkan Çapri

9-Aydın Bozkurt                                                    9-Ekrem Koca

10-Umut Karaarslan                                           10-Mustafa Uğur

11-Nurten Akbulut                                              11-Muhammet Dağkıran

12-Kenan Demirel                                               12-Kemal Kanca

13-Necip Çavdar                                                  13-Tülay Uyar

14-Serkan Günay                                                 14-Zekeriye Topal

15-Ferit Yılmaz                                                     15-Dilaver Demiroğlu

16-Hasan Kırlak                                                    16-şennur Danış

17-Ahmet Gören                                                  17-Osman Taşkıran

18-Nejla Atalay                                                     18-Sevda Demirel

19-Özcan Çelik                                                      19-Yaşar Ayyıldız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.