Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP KOZLU KADIN KOLLARI KERMES DÜZENLEDİ

Gündem 27.11.2014 - 12:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4628+ kez okundu.
 

CHP KOZLU KADIN KOLLARI KERMES DÜZENLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanlığı 25 Kasım 2014 Salı Günü Kozlu yeni kent meydanında kermes düzenledi.
Kermes tarihini özellikle Kadına Şiddetle Mücadele günü olan 25 Kasım olarak seçtiklerini belirten CHP Kozlu Kadın Kolları Başkanı Şengül Kocabaş bu vesile ile farkındalık yaratarak kermes ile birlikte bu amaç için kullanılmak üzere partiye katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. CHP Kadın Kolları kermese gelen kadınlara Mor Kurdele dağıttı.(BKH) 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanlığı 25 Kasım 2014 Salı Günü Kozlu yeni kent meydanında kermes düzenledi.

Kermes tarihini özellikle Kadına Şiddetle Mücadele günü olan 25 Kasım olarak seçtiklerini belirten CHP Kozlu Kadın Kolları Başkanı Şengül Kocabaş bu vesile ile farkındalık yaratarak kermes ile birlikte bu amaç için kullanılmak üzere partiye katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

CHP Kadın Kolları kermese gelen kadınlara Mor Kurdele dağıttı.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.