Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ereğli’ye Kent Güvenlik Sistemi kurulacak

Ereğli (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2014 - 12:48, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8221+ kez okundu.
 

Ereğli’ye Kent Güvenlik Sistemi kurulacak

Kdz. Ereğli ilçesi sınırları içerisinde Kent Güvenlik Sistemi (Mobese) kurulması amacıyla dün Valilik binasında protokol imzalandı.
Zonguldak İl Özel İdare ve Ereğli Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülecek Mobese sisteminin kurulması projesi için Zonguldak Valisi Ali Kaban, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş protokolü imzaladı.  Kent Güvenlik Sistemi ihalesinin Zonguldak İl Özel İdaresi tarafından yapılacağı belirtilirken, Ereğli Belediyesi ise Kent Güvenlik Sistemi  projesi için 200 bin TL. ödenek aktardığı belirtildi. Vali Ali Kaban’ın makamında gerçekleştirilen imza töreninde, Vali Ali Kaban protokolün hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulunarak, “Ereğli’ye Mobese kurulması için 200 bin TL’yi Belediyemiz Özel İdare’ye aktarıyorlar bir an önce ihalesi yapılacak ve hayırlı uğurlu olsun” dedi. Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş ise protokol hakkında bir değerlendirme de bulundu. Demirtaş “Ereğli Belediyemizle, İl Özel İdaresi arasında yapılan bu protokol gereği, Ereğli’nin Mobese kamera sisteminin ihalesine çıkıyoruz. Ödeneğin 800 bin lirası Bakanlık’tan, 200 bin lirası Belediye’den geri kalan kısmı da İl Özel İdaresi tarafından karşılanacaktır” diye söyledi. İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş Ereğli’ye kurulması planlanan Mobese sisteminin ihalesinin yapılmasının ardından Ekim ayına kadar  Ereğli’nin Mobese sistemine kavuşacağını ifade etti.
Kdz. Ereğli ilçesi sınırları içerisinde Kent Güvenlik Sistemi (Mobese) kurulması amacıyla dün Valilik binasında protokol imzalandı.

Zonguldak İl Özel İdare ve Ereğli Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülecek Mobese sisteminin kurulması projesi için Zonguldak Valisi Ali Kaban, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş protokolü imzaladı. 

Kent Güvenlik Sistemi ihalesinin Zonguldak İl Özel İdaresi tarafından yapılacağı belirtilirken,

Ereğli Belediyesi ise Kent Güvenlik Sistemi  projesi için 200 bin TL. ödenek aktardığı belirtildi.

Vali Ali Kaban’ın makamında gerçekleştirilen imza töreninde, Vali Ali Kaban protokolün hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulunarak, “Ereğli’ye Mobese kurulması için 200 bin TL’yi Belediyemiz Özel İdare’ye aktarıyorlar bir an önce ihalesi yapılacak ve hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş ise protokol hakkında bir değerlendirme de bulundu.

Demirtaş “Ereğli Belediyemizle, İl Özel İdaresi arasında yapılan bu protokol gereği, Ereğli’nin Mobese kamera sisteminin ihalesine çıkıyoruz. Ödeneğin 800 bin lirası Bakanlık’tan, 200 bin lirası Belediye’den geri kalan kısmı da İl Özel İdaresi tarafından karşılanacaktır” diye söyledi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş Ereğli’ye kurulması planlanan Mobese sisteminin ihalesinin yapılmasının ardından Ekim ayına kadar  Ereğli’nin Mobese sistemine kavuşacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.