Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bacıoğlu güven tazeledi

Gündem 07.06.2014 - 13:29, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7661+ kez okundu.
 

Bacıoğlu güven tazeledi

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak il Temsilcisi Kadir Bacıoğlu geçtiğimiz günlerde yapılan şubeler ve temsilciliklerin katıldığı seçimde yeniden aynı göreve seçildi.
Altı Şube ve üç temsilciliğin yöneticilerinin ortak kararı ile yeniden Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğine seçilen Bacıoğlu, bu görevini 2015 yılının Haziran ayına kadar sürdürecek. Bacıoğlu seçimden sonra yaptığı konuşmada amaç ve hedeflerini şu şekilde özetledi;   “Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl temsilciliği için 3 Haziran 2014 tarihinde Türkiye Kamu-Sen Zonguldak şubeleri temayül yoklamasında bulunmuş ve bu temayül yoklaması sonucunda da tarafıma teveccüh etmişlerdir.2014-2015 yılı içerisinde de Türkiye Kamu-Sen’i Zonguldak’ta temsil etmekten onur duyacağımı tüm kamuoyuna duyuruyorum. Bu vesileyle de tüm Türkiye Kamu-Sen camiasına ve tüm memur arkadaşlarıma da teşekkürü borç biliyorum. Hedefimizi 2015 yılında toplu sözleşme masasında iktidarın bütün baskılarına rağmen o masada memuru temsil etmek olarak belirlemiş bulunuyoruz. Zonguldak’ta göreve geldiğim 2011 yılından itibaren Türkiye Kamu-Sen’in yaklaşık yüzde 30 civarında bir büyüme içerisinde olduğunu gururla söyleyebilirim. Zonguldak’ta görev yapan, kamu kurumlarında görev yapan tüm memur arkadaşlarıma bir kez daha seslenmek istiyorum. 2015 yılında eğer sizleri masada satmayacak bir sendika arıyorsanız, tarafına güçlüden yana değil, çalışandan yana belirleyecek olan bir sendika arıyorsanız sizleri yanımıza davet ediyoruz Türkiye Kamu-Sen çatısı altında mücadeleye davet ediyoruz ve Türkiye Kamu-Sen’in Zonguldak’ta yaklaşık 4-5 bin civarındaki üyesine de bizlere göstermiş oldukları teveccühten dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  
Türkiye Kamu-Sen Zonguldak il Temsilcisi Kadir Bacıoğlu geçtiğimiz günlerde yapılan şubeler ve temsilciliklerin katıldığı seçimde yeniden aynı göreve seçildi.

Altı Şube ve üç temsilciliğin yöneticilerinin ortak kararı ile yeniden Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğine seçilen Bacıoğlu, bu görevini 2015 yılının Haziran ayına kadar sürdürecek.

Bacıoğlu seçimden sonra yaptığı konuşmada amaç ve hedeflerini şu şekilde özetledi;

 

“Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl temsilciliği için 3 Haziran 2014 tarihinde Türkiye Kamu-Sen Zonguldak şubeleri temayül yoklamasında bulunmuş ve bu temayül yoklaması sonucunda da tarafıma teveccüh etmişlerdir.2014-2015 yılı içerisinde de Türkiye Kamu-Sen’i Zonguldak’ta temsil etmekten onur duyacağımı tüm kamuoyuna duyuruyorum. Bu vesileyle de tüm Türkiye Kamu-Sen camiasına ve tüm memur arkadaşlarıma da teşekkürü borç biliyorum. Hedefimizi 2015 yılında toplu sözleşme masasında iktidarın bütün baskılarına rağmen o masada memuru temsil etmek olarak belirlemiş bulunuyoruz. Zonguldak’ta göreve geldiğim 2011 yılından itibaren Türkiye Kamu-Sen’in yaklaşık yüzde 30 civarında bir büyüme içerisinde olduğunu gururla söyleyebilirim. Zonguldak’ta görev yapan, kamu kurumlarında görev yapan tüm memur arkadaşlarıma bir kez daha seslenmek istiyorum. 2015 yılında eğer sizleri masada satmayacak bir sendika arıyorsanız, tarafına güçlüden yana değil, çalışandan yana belirleyecek olan bir sendika arıyorsanız sizleri yanımıza davet ediyoruz Türkiye Kamu-Sen çatısı altında mücadeleye davet ediyoruz ve Türkiye Kamu-Sen’in Zonguldak’ta yaklaşık 4-5 bin civarındaki üyesine de bizlere göstermiş oldukları teveccühten dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.