Sitenin sağında bir giydirme reklam

ILIKSU PLAJI KADERİNE Mİ TERK EDİLDİ

Kozlu 26.05.2016 - 16:03, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8636+ kez okundu.
 

ILIKSU PLAJI KADERİNE Mİ TERK EDİLDİ

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde bulunan ve Belediye tarafından işletilen Ilıksu Plaj Tesisleri ilgisizlik ve bakımsızlık yüzünden neredeyse harabe hale dönmüş durumda. Yaz sezonunun neredeyse başlamasına rağmen sahildeki çöp ve pislik, sosyal tesis alanındaki tuvalet ve duşlardaki bakımsızlık görenleri hayrete düşürüyor. Vatandaşlar, ‘Her şeye para bulan belediye buranın bakımına para bulamamış mı? Yazın girişe neidüğü belli olmayan bir görevli koyarak para toplamaktan başka bir şey bilmiyor bunlar.Güzelim tesis heba oluyor. Dışarıdan gelenlere Kozlu’yu rezil ediyorlar’ şeklindeki sözlerle tepkilerini dile getirdiler.(BKH)

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde bulunan ve Belediye tarafından işletilen Ilıksu Plaj Tesisleri ilgisizlik ve bakımsızlık yüzünden neredeyse harabe hale dönmüş durumda.

Yaz sezonunun neredeyse başlamasına rağmen sahildeki çöp ve pislik, sosyal tesis alanındaki tuvalet ve duşlardaki bakımsızlık görenleri hayrete düşürüyor.

Vatandaşlar, ‘Her şeye para bulan belediye buranın bakımına para bulamamış mı? Yazın girişe neidüğü belli olmayan bir görevli koyarak para toplamaktan başka bir şey bilmiyor bunlar.Güzelim tesis heba oluyor. Dışarıdan gelenlere Kozlu’yu rezil ediyorlar’ şeklindeki sözlerle tepkilerini dile getirdiler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.