Sitenin sağında bir giydirme reklam

FENERBAHÇE TIR'I KOZLU'DA

Kozlu 03.03.2017 - 11:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7372+ kez okundu.
 

FENERBAHÇE TIR'I KOZLU'DA

Fenerbahçe Tır'ı Zonguldak merkezden sonra 3 Mart 2017 Cuma günü Kozlu'da Fenerbahçe taraftarlarına kapılarını açtı.
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerini Anadolu'da yaşayan taraftarların beğenisine sunan Fenerium Tır'ı Batı Karadeniz seyahat programı dahilinde 1-2 Mart'ta Zonguldak'lı Fenerbahçe taraftarlarına hizmet verdikten sonra 3 Mart 2017 Cuma günü Kozlu İlçesinde Fenerbahçeli taraftarlarla buluştu. Fenerium mağazalarındaki tekstil başta olmak üzere birçok ürünü yurdun her köşesini gezerek Fenerbahçe taraftarlarına ulaştıran FENERIUM TIR'ını Zonguldak ve Kozlu'da karşılayanlar arasında Zonguldak Fenerbahçe Taraftar Derneği Başkanı Turgut Papila, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş ve Fenerbahçe Kongre üyesi olan Kozlulu Fanatik taraftar Atanur Öner vardı. Fenerbahçe Tır'ı 3 Mart Cuma günü akşamına kadar Kozlu Belediye Durakları önünde Kozlu'da kalacak.
Fenerbahçe Tır'ı Zonguldak merkezden sonra 3 Mart 2017 Cuma günü Kozlu'da Fenerbahçe taraftarlarına kapılarını açtı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerini Anadolu'da yaşayan taraftarların beğenisine sunan Fenerium Tır'ı Batı Karadeniz seyahat programı dahilinde 1-2 Mart'ta Zonguldak'lı Fenerbahçe taraftarlarına hizmet verdikten sonra 3 Mart 2017 Cuma günü Kozlu İlçesinde Fenerbahçeli taraftarlarla buluştu.

Fenerium mağazalarındaki tekstil başta olmak üzere birçok ürünü yurdun her köşesini gezerek Fenerbahçe taraftarlarına ulaştıran FENERIUM TIR'ını Zonguldak ve Kozlu'da karşılayanlar arasında Zonguldak Fenerbahçe Taraftar Derneği Başkanı Turgut Papila, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş ve Fenerbahçe Kongre üyesi olan Kozlulu Fanatik taraftar Atanur Öner vardı.

Fenerbahçe Tır'ı 3 Mart Cuma günü akşamına kadar Kozlu Belediye Durakları önünde Kozlu'da kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.