Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERTAN SINIFTA KALDI!

Kozlu 08.01.2015 - 10:37, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8257+ kez okundu.
 

ERTAN SINIFTA KALDI!

Meteoroloji günler öncesinden kar yağışı ve aşırı soğuk hava dalgasının geleceği yönünde uyarmasına, TV ve gazeteler yayınlarında dile getirmesine rağmen3 günlük kar yağışına hazırlıksız yakalanan Kozlu İlçe Belediyesinde yollar buz pistine döndü adeta hayat durma noktasına geldi.
Meteoroloji günler öncesinden kar yağışı ve aşırı soğuk hava dalgasının geleceği  yönünde uyarmasına, TV ve gazeteler yayınlarında dile getirmesine rağmen3 günlük kar yağışına hazırlıksız yakalanan Kozlu İlçe Belediyesinde yollar buz pistine döndü adeta hayat durma noktasına geldi. 3-5 Km ötedeki Zonguldak şehir merkezinde yapılan tuzlama sonucu trafik akışında büyük aksamalar yaşanmaz iken, aylar öncesi besleme medyasında ‘Kozlu Belediyesi Kışa Hazır’ başlıkları ile belediyeye yandaş müteahhit tarafından hibe edilen Kar Tuzlama Aracının reklamını yaptıran AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’den ses çıkmıyor. Vatandaşlar; Hani Kozlu Belediyesi kışa hazırdı? Meteoroloji haftalar öncesinden uyardı! 3 gün kar yağdı yollar buz pistine döndü. Bazı mahallelere zincirli araçlar dahi çıkamıyor! Nerede bunların aldığını ddia ettiği tuzlama aracı? Yoksa yazın mı piyasaya çıkacak? Ya da tuzları mı yok?’ sözleri ile tepkilerini dile getirdiler. İşte eski  Belediye Fen İşleri Müdürü Ertan Şahi,n’in belediyeciliği bu kadar! İlk kış ilk kar yağışında sınıfta kaldı. Bakalım geçimini Ertan Şahin’den sağlamayı yaşam tarzı haline getirmiş yandaş yalaka medya bu durumu nasıl izah edecek. Ne de olsa daha önce yaptığı yayınlar ortada!
Meteoroloji günler öncesinden kar yağışı ve aşırı soğuk hava dalgasının geleceği yönünde uyarmasına, TV ve gazeteler yayınlarında dile getirmesine rağmen3 günlük kar yağışına hazırlıksız yakalanan Kozlu İlçe Belediyesinde yollar buz pistine döndü adeta hayat durma noktasına geldi.

Meteoroloji günler öncesinden kar yağışı ve aşırı soğuk hava dalgasının geleceği  yönünde uyarmasına, TV ve gazeteler yayınlarında dile getirmesine rağmen3 günlük kar yağışına hazırlıksız yakalanan Kozlu İlçe Belediyesinde yollar buz pistine döndü adeta hayat durma noktasına geldi.

3-5 Km ötedeki Zonguldak şehir merkezinde yapılan tuzlama sonucu trafik akışında büyük aksamalar yaşanmaz iken, aylar öncesi besleme medyasında ‘Kozlu Belediyesi Kışa Hazır’ başlıkları ile belediyeye yandaş müteahhit tarafından hibe edilen Kar Tuzlama Aracının reklamını yaptıran AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’den ses çıkmıyor.

Vatandaşlar; Hani Kozlu Belediyesi kışa hazırdı?

Meteoroloji haftalar öncesinden uyardı!

3 gün kar yağdı yollar buz pistine döndü. Bazı mahallelere zincirli araçlar dahi çıkamıyor!

Nerede bunların aldığını ddia ettiği tuzlama aracı? Yoksa yazın mı piyasaya çıkacak? Ya da tuzları mı yok?’ sözleri ile tepkilerini dile getirdiler.

İşte eski  Belediye Fen İşleri Müdürü Ertan Şahi,n’in belediyeciliği bu kadar!

İlk kış ilk kar yağışında sınıfta kaldı.

Bakalım geçimini Ertan Şahin’den sağlamayı yaşam tarzı haline getirmiş yandaş yalaka medya bu durumu nasıl izah edecek. Ne de olsa daha önce yaptığı yayınlar ortada!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.