Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERGENÇ: HEDEF 6 BİN KİŞİ!

Gündem 15.04.2021 - 20:22, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7924+ kez okundu.
 

ERGENÇ: HEDEF 6 BİN KİŞİ!

Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç, Ramazan ayına ilişkin düzenlenecek faaliyetlerine ilişkin basın açıklaması düzenledi. Ergenç Kızılay Zonguldak Şubesi olarak hedeflerinin Ramazan ayında 6 bin ihtiyaç sahibine ulaşmak olduğunu dile getirdi.
Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç, Ramazan ayına ilişkin düzenlenecek faaliyetlerine ilişkin basın açıklaması düzenledi. Aydın Ergenç şubede yaptığı açıklamasında Kızılay olarak ihtiyaç sahibi 6 bin kişiye ulaşacaklarını belirterek; “11 ayın sultanı olan mübarek Ramazan ayı içerisinde bulunmaktayız. SLOGANIMIZ: RAMAZAN BEREKETİNİ PAYLAŞAN TÜM KALPLERE HİLAL OLSUN Türk Kızılayının bu Ramazan’daki sloganı da Ramazan bereketini paylaşan tüm kalplere hilal olsun Türkiye diye yola çıktık. Türk Kızılayımız bu mübarek Ramazan ayında yaklaşık 60 bin gönüllüsü ile birlikte 225 milyon bir destek ile yaklaşık 8 milyon insanımıza ulaşmaya çalışacak özellikle afetlerden etkilenen covid pandemisinden etkilenen bölgelere, yoksullara, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza siz hayır sever vatandaşlarımızın destekleri ile vereceğiniz fitreler ile fityeler ile gıda kolileri ile birlikte bunlara ulaşmaya çalışacağız. HEDEFİMİZ 5-6 BİN İHTİYAÇ SAHİBİNE ULAŞMAK Türk Kızılay Zonguldak şubesi olarak yaklaşık 5 bin ila 6 bin kişiye ulaşmaya çalışacağız bunlar gıda kolisi nakli yardım 65 yaş üstü ihtiyaç sahiblerine yemek vermeye başladık Ramazan boyunca bunları yaparken Türk Kızılay Zonguldak şubesi ve temsilciliklerimizle birlikte tüm başkanlarımız ilçelerimizde de bunları yapmaya devam ediyorlar gönüllü, Genç Kızılaycılar ile birlikte 30 gün boyunca bunları yapmaya devam edecekler onun için diyoruz ki “El verin destek verin mahzun bir kalp mahzun bir hane şenlenmemiş bir sofra bırakmayalım Ramazan’ın bereketini bayramın şenliğini milletçe yaşayalım bu duygu ve düşünceler ile Ramazan bereketini paylaşan tüm kalplere hilal olsun diyorum” dedi.
Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç, Ramazan ayına ilişkin düzenlenecek faaliyetlerine ilişkin basın açıklaması düzenledi. Ergenç Kızılay Zonguldak Şubesi olarak hedeflerinin Ramazan ayında 6 bin ihtiyaç sahibine ulaşmak olduğunu dile getirdi.

Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç, Ramazan ayına ilişkin düzenlenecek faaliyetlerine ilişkin basın açıklaması düzenledi.

Aydın Ergenç şubede yaptığı açıklamasında Kızılay olarak ihtiyaç sahibi 6 bin kişiye ulaşacaklarını belirterek; “11 ayın sultanı olan mübarek Ramazan ayı içerisinde bulunmaktayız.

SLOGANIMIZ: RAMAZAN BEREKETİNİ PAYLAŞAN TÜM KALPLERE HİLAL OLSUN

Türk Kızılayının bu Ramazan’daki sloganı da Ramazan bereketini paylaşan tüm kalplere hilal olsun Türkiye diye yola çıktık. Türk Kızılayımız bu mübarek Ramazan ayında yaklaşık 60 bin gönüllüsü ile birlikte 225 milyon bir destek ile yaklaşık 8 milyon insanımıza ulaşmaya çalışacak özellikle afetlerden etkilenen covid pandemisinden etkilenen bölgelere, yoksullara, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza siz hayır sever vatandaşlarımızın destekleri ile vereceğiniz fitreler ile fityeler ile gıda kolileri ile birlikte bunlara ulaşmaya çalışacağız.

HEDEFİMİZ 5-6 BİN İHTİYAÇ SAHİBİNE ULAŞMAK

Türk Kızılay Zonguldak şubesi olarak yaklaşık 5 bin ila 6 bin kişiye ulaşmaya çalışacağız bunlar gıda kolisi nakli yardım 65 yaş üstü ihtiyaç sahiblerine yemek vermeye başladık Ramazan boyunca bunları yaparken Türk Kızılay Zonguldak şubesi ve temsilciliklerimizle birlikte tüm başkanlarımız ilçelerimizde de bunları yapmaya devam ediyorlar gönüllü, Genç Kızılaycılar ile birlikte 30 gün boyunca bunları yapmaya devam edecekler onun için diyoruz ki “El verin destek verin mahzun bir kalp mahzun bir hane şenlenmemiş bir sofra bırakmayalım Ramazan’ın bereketini bayramın şenliğini milletçe yaşayalım bu duygu ve düşünceler ile Ramazan bereketini paylaşan tüm kalplere hilal olsun diyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.