Sitenin sağında bir giydirme reklam

EREĞLİ GENÇLİĞİ'NDEN VEFALI DAVRANIŞ

Spor 12.02.2017 - 13:34, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8368+ kez okundu.
 

EREĞLİ GENÇLİĞİ'NDEN VEFALI DAVRANIŞ

Genç Ereğlililer Taraftar Grubu merhum Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’i unutmadı!
Genç Ereğlililer Taraftar Grubu merhum Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’i unutmadı! 12 Şubat günü Kdz.Ereğli Belediyespor ile Kozluspor arasında Ereğli Beyçayır stadında oynanan futbol karşılaşması öncesinde Genç Ereğlililer Taraftar Grubunun açtığı fotoğraf stadyumdakilere duygulu anlar yaşattı. Genç Ereğlililer Taraftar Grubunun bir süre önce vefat eden merhum Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’e hitaben Ereğli tribünlerine açtığı, ‘YANINIZDAYIZ! BAŞIMIZ SAĞOLSUN.KOZLU BELEDİYE BAŞKANI ERTAN ŞAHİN’ yazılı pankart, sporda dostluğun kardeşliğin ve vefanın en güzel örneği olarak algılandı.(BKH)
Genç Ereğlililer Taraftar Grubu merhum Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’i unutmadı!

Genç Ereğlililer Taraftar Grubu merhum Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’i unutmadı!

12 Şubat günü Kdz.Ereğli Belediyespor ile Kozluspor arasında Ereğli Beyçayır stadında oynanan futbol karşılaşması öncesinde Genç Ereğlililer Taraftar Grubunun açtığı fotoğraf stadyumdakilere duygulu anlar yaşattı.

Genç Ereğlililer Taraftar Grubunun bir süre önce vefat eden merhum Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’e hitaben Ereğli tribünlerine açtığı, ‘YANINIZDAYIZ! BAŞIMIZ SAĞOLSUN.KOZLU BELEDİYE BAŞKANI ERTAN ŞAHİN’ yazılı pankart, sporda dostluğun kardeşliğin ve vefanın en güzel örneği olarak algılandı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.