Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEDİ-KODU’CUUUU!!!!

Gündem 11.09.2014 - 18:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6883+ kez okundu.
 

DEDİ-KODU’CUUUU!!!!

İki kafadar'ın yeni filmi!!!
  İflasın eşiğindeki İlçe Başkanına yeşil alanı imara açarak dolaylı yönden ilçenin hızla değerlenebilecek arazilerinden birini ya da bir kaçını dolaylı yoldan peşkeş çekeceği kamuoyunda konuşulan bir belediye başkanı, son dedikodulara göre İlçe başkanı ile birlikte Ereğli’de ortaklaşa bir işyeri açmaya hazırlanıyormuş… Sanki Ereğli çok uzak… Ereğli olunca, kimsenin çevirdikleri film, fırıldaktan haberi olmayacak. Bu iki kafadar, Devekuşu misali, kafalarını kuma gömdüklerinde kıçlarının açıkta olduğunu unutuyorlar. Ha birde, bu kurnazlardan birinin hesap etmediği bir şey var. Diğeri hazır işi batırmış bunla iş yapılmaz demiyor da, onunla ortak işe kalkışıyor. Anlaşılan o ki, sermaye haydan gelmiş… Takipteyiz…
İki kafadar'ın yeni filmi!!!

 

İflasın eşiğindeki İlçe Başkanına yeşil alanı imara açarak dolaylı yönden ilçenin hızla değerlenebilecek arazilerinden birini ya da bir kaçını dolaylı yoldan peşkeş çekeceği kamuoyunda konuşulan bir belediye başkanı, son dedikodulara göre İlçe başkanı ile birlikte Ereğli’de ortaklaşa bir işyeri açmaya hazırlanıyormuş…

Sanki Ereğli çok uzak…

Ereğli olunca, kimsenin çevirdikleri film, fırıldaktan haberi olmayacak.

Bu iki kafadar, Devekuşu misali, kafalarını kuma gömdüklerinde kıçlarının açıkta olduğunu unutuyorlar.

Ha birde, bu kurnazlardan birinin hesap etmediği bir şey var. Diğeri hazır işi batırmış bunla iş yapılmaz demiyor da, onunla ortak işe kalkışıyor.

Anlaşılan o ki, sermaye haydan gelmiş…

Takipteyiz…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.