Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’NiN iL BAŞKANI AHMET ALTUN OLDU

Siyaset 01.01.2016 - 00:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7363+ kez okundu.
 

CHP’NiN iL BAŞKANI AHMET ALTUN OLDU

Ertuğrul Koltuk’un adaylıktan çekilmesi ile Ahmet Altun, Tarık Coşkun ve Nurettin Yolcu’nun il başkanlığı için yarıştığı kongrede 340 oy alan Ahmet Altun CHP’nin yeni il başkanı oldu.
27 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen CHP İl Kongresi’nde büyük gerginlik yaşandı, karşılıklı ithamlar ve tartışmalar arasında taraflar güçlükle yatıştırıldı. Genel Maden İşçileri Sendikası Şemsi Denizer Salonu’nda gerçekleşen kongreye CHP Zonguldak milletvekilleri Şerafettin Turpçu, Ünal Demirtaş, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 23. ve 24. Dönem Milletvekili Ali İhsan Köktürk, 22. Dönem Milletvekili Harun Akın, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, ilçe ve belde başkanları ve partililer katıldı. Ertuğrul Koltuk’un adaylıktan çekilmesi ile Ahmet Altun, Tarık Coşkun ve Nurettin Yolcu’nun il başkanlığı için yarıştığı kongrede 340 oy alan Ahmet Altun CHP’nin yeni il başkanı oldu. Tarık Coşkun 38 Oy, Nurettin Yolcu ise 125 oy aldı. Toplam 610 delegeden 509 delegenin oy kullandığı kongrede 6 oy da geçersiz sayıldı.
Ertuğrul Koltuk’un adaylıktan çekilmesi ile Ahmet Altun, Tarık Coşkun ve Nurettin Yolcu’nun il başkanlığı için yarıştığı kongrede 340 oy alan Ahmet Altun CHP’nin yeni il başkanı oldu.

27 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen CHP İl Kongresi’nde büyük gerginlik yaşandı, karşılıklı ithamlar ve tartışmalar arasında taraflar güçlükle yatıştırıldı.
Genel Maden İşçileri Sendikası Şemsi Denizer Salonu’nda gerçekleşen kongreye CHP Zonguldak milletvekilleri Şerafettin Turpçu, Ünal Demirtaş, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 23. ve 24. Dönem Milletvekili Ali İhsan Köktürk, 22. Dönem Milletvekili Harun Akın, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, ilçe ve belde başkanları ve partililer katıldı.
Ertuğrul Koltuk’un adaylıktan çekilmesi ile Ahmet Altun, Tarık Coşkun ve Nurettin Yolcu’nun il başkanlığı için yarıştığı kongrede 340 oy alan Ahmet Altun CHP’nin yeni il başkanı oldu. Tarık Coşkun 38 Oy, Nurettin Yolcu ise 125 oy aldı. Toplam 610 delegeden 509 delegenin oy kullandığı kongrede 6 oy da geçersiz sayıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.