Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP 6 MART'TA SAHAYA iNiYOR

Kozlu 01.03.2017 - 22:54, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7571+ kez okundu.
 

CHP 6 MART'TA SAHAYA iNiYOR

Bank: Bunu CHP için değil ülkemizin, çocuklarımızın torunlarımızın geleceği için istiyoruz ve 16 Nisan'a kadar yurttaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, 16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği Referandum oylaması ile ilgili teşkilat olarak eğitim ve bilgilendirme çalışmalarını tamamladıklarını ve 6 Mart'ta saha çalışmalarını başlatacaklarını ifade etti.16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği referandumu ile ilgili CHP Kozlu İlçe başkanlığı olarak çalışmalarını yurttaşlarımızın neye evet neye hayır diyecekleri yönünde bilgilendirmeye yönelik sürdürdüklerini dile getiren Bank sözlerini şöyle sürdürdü;Öncelikle bütün yurttaşlarımızın değişiklik yapılacak 18 maddeyi mutlaka bir kez okumalarını rica ediyorum. Partimizin saha çalışmaları 6 mart pazartesi günü mahallelerden başlayacaktır. Bütün amacımız ülkemizin kaderini değiştirecek olan oylanacak 18 maddenin içeriği hakkında kapı kapı dolaşarak yurttaşlarımıza bilgilendirmek yönündedir.Yurttaşlarımıza bu referandumda niçin hayır demeleri gerektiğini, iktidar partisinin inkar etmesine rağmen bu oylamanın bir rejim değişikliği olduğunu anlatacağız.İlçe başkanlığımız çalışmalarda görev alacak arkadaşlarımızı gerekli bilgilerle donatmıştır. Dağıtacağımız broşürlerle tüm Yurttaşlarımızın değişikliğin içeriğini daha iyi anlamasını sağlayacağız.Tüm yurttaşlarımıza bunun bir siyasi parti ya da lider seçimi olmadığını ülkenin demokratik yönetim şeklinin tek adam diktatörlük modeline çevrilmesine yönelik, bir sistem değişikliği olduğunu anlatarak sadece CHP'lilerden değil tüm siyasi partilere oy vermiş yurttaşlarımızdan ülkenin kaderini belirleyecek olan bu rejim değişikliğine HAYIR oyu vermelerini isteyeceğiz. Unutulmamalıdır ki, 1979 yılında Molla rejiminin daha fazla Demokrasi getireceği yalanlarına kanan halk 'EVET' demişti. Bugün İran'ın hali ortada. Kadınların araç kullanması dahi yasak! Diğer yandan 2013 yılında yapılan halk oylamasında yüzde 84.5 oy alarak tüm yetkileri elinde toplayan Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev'in hakkında yolsuzluk söylentileri olan eşine dokunulmazlık zırhı kazandırmak üzere geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı birinci yardımcısı yapması gibi bariz bir örnek gözlerimizin önünde.Türkiye'nin bu duruma düşmesini istemiyoruz. Buna izin vermeyeceğiz.Bunu CHP için değil ülkemizin, çocuklarımızın torunlarımızın geleceği için istiyoruz ve 16 Nisan'a kadar yurttaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.' dedi.(BKH)
Bank: Bunu CHP için değil ülkemizin, çocuklarımızın torunlarımızın geleceği için istiyoruz ve 16 Nisan'a kadar yurttaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, 16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği Referandum oylaması ile ilgili teşkilat olarak eğitim ve bilgilendirme çalışmalarını tamamladıklarını ve 6 Mart'ta saha çalışmalarını başlatacaklarını ifade etti.
16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği referandumu ile ilgili CHP Kozlu İlçe başkanlığı olarak çalışmalarını yurttaşlarımızın neye evet neye hayır diyecekleri yönünde bilgilendirmeye yönelik sürdürdüklerini dile getiren Bank sözlerini şöyle sürdürdü;
Öncelikle bütün yurttaşlarımızın değişiklik yapılacak 18 maddeyi mutlaka bir kez okumalarını rica ediyorum.
Partimizin saha çalışmaları 6 mart pazartesi günü mahallelerden başlayacaktır. Bütün amacımız ülkemizin kaderini değiştirecek olan oylanacak 18 maddenin içeriği hakkında kapı kapı dolaşarak yurttaşlarımıza bilgilendirmek yönündedir.
Yurttaşlarımıza bu referandumda niçin hayır demeleri gerektiğini, iktidar partisinin inkar etmesine rağmen bu oylamanın bir rejim değişikliği olduğunu anlatacağız.
İlçe başkanlığımız çalışmalarda görev alacak arkadaşlarımızı gerekli bilgilerle donatmıştır. Dağıtacağımız broşürlerle tüm Yurttaşlarımızın değişikliğin içeriğini daha iyi anlamasını sağlayacağız.
Tüm yurttaşlarımıza bunun bir siyasi parti ya da lider seçimi olmadığını ülkenin demokratik yönetim şeklinin tek adam diktatörlük modeline çevrilmesine yönelik, bir sistem değişikliği olduğunu anlatarak sadece CHP'lilerden değil tüm siyasi partilere oy vermiş yurttaşlarımızdan ülkenin kaderini belirleyecek olan bu rejim değişikliğine HAYIR oyu vermelerini isteyeceğiz.
Unutulmamalıdır ki, 1979 yılında Molla rejiminin daha fazla Demokrasi getireceği yalanlarına kanan halk 'EVET' demişti. Bugün İran'ın hali ortada. Kadınların araç kullanması dahi yasak!
Diğer yandan 2013 yılında yapılan halk oylamasında yüzde 84.5 oy alarak tüm yetkileri elinde toplayan Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev'in hakkında yolsuzluk söylentileri olan eşine dokunulmazlık zırhı kazandırmak üzere geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı birinci yardımcısı yapması gibi bariz bir örnek gözlerimizin önünde.
Türkiye'nin bu duruma düşmesini istemiyoruz. Buna izin vermeyeceğiz.
Bunu CHP için değil ülkemizin, çocuklarımızın torunlarımızın geleceği için istiyoruz ve 16 Nisan'a kadar yurttaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.' dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.