Sitenin sağında bir giydirme reklam

Cengiz Bank başsağlığı diledi

Kozlu 01.02.2017 - 00:54, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7392+ kez okundu.
 

Cengiz Bank başsağlığı diledi

Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı.Cengiz Bank mesajında şunları söyledi;“Kozlu Belediye Başkanımız Ertan Şahin’in vefatından derin üzüntü duydum.Ertan Şahin’e, Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile Kozlu halkına başsağlığı dileklerimi iletiyor, acılarını paylaşıyor, taziyelerimi sunuyorum” dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı.
Cengiz Bank mesajında şunları söyledi;
“Kozlu Belediye Başkanımız Ertan Şahin’in vefatından derin üzüntü duydum.
Ertan Şahin’e, Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile Kozlu halkına başsağlığı dileklerimi iletiyor, acılarını paylaşıyor, taziyelerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.