Sitenin sağında bir giydirme reklam

CEMAATCİ AĞBİYE BU BÜYÜK KIYAK ÖZDEMİR’DEN Mİ?

Gündem 17.06.2014 - 22:26, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7207+ kez okundu.
 

CEMAATCİ AĞBİYE BU BÜYÜK KIYAK ÖZDEMİR’DEN Mİ?

Aquapark'ın yanındaki arsa yıkama yağlama yapılacak bahanesi ile Cemaatin Zonguldak'taki hangi ileri gelen mensubuna kiralandı?
*Kozlu Aquapark’ın yanı başındaki arsa Kozlu Belediyesi tarafından, Zonguldak’ta Cemaatin ileri gelenlerinden olduğu iddia edilen, oto alım satım işi ile uğraşan bir iş adamına mı verildi?   *Karayolunun hemen kenarında oldukça geniş bir alana sahip arsa, Bektaş yönetimi tarafından mı, yoksa Bektaş’tan sonra seçilen AKP’li Belediye Başkanı Ertan Şahin yönetimi tarafından mı cemaatçi ağbiye kiralandı?   *Kiralama işlemi Cemaate olan yakınlığı kamuoyunda eleştiri konusu olan, AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in referansı ile mi gerçekleşti?   *Kozlu’daki bazı uygulamaların yasal olmadığı, AKP’li milletvekili Özcan Ulupınar tarafından dahi İl divan Kurulu toplantısında açık seçik dile getirilirken, kamuoyunca ‘Cemaatçi Ağbiye Kıyak’ niteliğinde değerlendirilen bu kiralama, ne derece yasaldır?   Kamuoyu tüm bu soruların cevabını AKP’nin üst düzey yetkililerinden beklerken, devletin makamlarınca da kişiye özel bir çıkar ve menfaat temin edilip edilmediğinin araştırmasını talep ediyor!!!
Aquapark'ın yanındaki arsa yıkama yağlama yapılacak bahanesi ile Cemaatin Zonguldak'taki hangi ileri gelen mensubuna kiralandı?

*Kozlu Aquapark’ın yanı başındaki arsa Kozlu Belediyesi tarafından, Zonguldak’ta Cemaatin ileri gelenlerinden olduğu iddia edilen, oto alım satım işi ile uğraşan bir iş adamına mı verildi?

 

*Karayolunun hemen kenarında oldukça geniş bir alana sahip arsa, Bektaş yönetimi tarafından mı, yoksa Bektaş’tan sonra seçilen AKP’li Belediye Başkanı Ertan Şahin yönetimi tarafından mı cemaatçi ağbiye kiralandı?

 

*Kiralama işlemi Cemaate olan yakınlığı kamuoyunda eleştiri konusu olan, AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in referansı ile mi gerçekleşti?

 

*Kozlu’daki bazı uygulamaların yasal olmadığı, AKP’li milletvekili Özcan Ulupınar tarafından dahi İl divan Kurulu toplantısında açık seçik dile getirilirken, kamuoyunca ‘Cemaatçi Ağbiye Kıyak’ niteliğinde değerlendirilen bu kiralama, ne derece yasaldır?

 

Kamuoyu tüm bu soruların cevabını AKP’nin üst düzey yetkililerinden beklerken, devletin makamlarınca da kişiye özel bir çıkar ve menfaat temin edilip edilmediğinin araştırmasını talep ediyor!!!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.