Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN BEKTAŞ MÜJDE VERDİ

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 31.08.2023 - 22:30, Güncelleme: 31.08.2023 - 22:30 10443+ kez okundu.
 

BAŞKAN BEKTAŞ MÜJDE VERDİ

Kozlu’da Doğalgazsız mahalle kalmayacak!
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş Kozlu’nun tamamını Doğalgaz ile kavuşturmak üzere çalışmalarının var gücü ile devam ettiğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde Akmercan Doğalgaz Dağıtım Şirketi yetkilileri ile İstanbul’daki Şirket Merkezinde bir araya gelen Bektaş ve Kozlu Belediyesi teknik ekibi, Kozlu’da Belediye Başkanlığı makamında yeniden yaptığı değerlendirme toplantısının ardından öncelik İhsaniye olmak üzere Kozlu’da yarım kalan Doğalgaz yatırımlarının tamamlanacağı ve Kozlunun tamamının Doğalgaza kavuşturulacağı müjdesini verdi. Başkan Bektaş mutlu haberi sosyal medya hesabından şu fadelerle paylaştı; ‘Bilindiği Üzere geçtiğimiz Günlerde Doğalgaz Çalışmalarını Görüşmek Üzere AKMERCAN Doğalgaz Yetkilileri İle İstanbul'da Bir Araya Geldik. Doğalgaz Çalışmaları Başta İhsaniye Mahallesi Olmak Üzere İlçemizde Yarım Kalan İşlerde Dahil İlçemizin %100'nü Doğalgaza Kavuşturmak İçin Akmercan Teknik Ekibiyle Bir Araya Geldik. Akmercan Ekibiyle Ortaklaşa Yürüteceğimiz Çalışmalarımıza İvedi Bir Şekilde Başlayarak Vatandaşlarımızın Konforlu Bir Yaşam Sürmesi İçin Kozlu Belediyesi Olarak Tüm Müdürlüklerimizle Var Gücümüzle Çalışıyoruz. Tüm Mahallelerimize Hayırlı, Uğurlu Olsun’ (BKH)
Kozlu’da Doğalgazsız mahalle kalmayacak!

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş Kozlu’nun tamamını Doğalgaz ile kavuşturmak üzere çalışmalarının var gücü ile devam ettiğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Akmercan Doğalgaz Dağıtım Şirketi yetkilileri ile İstanbul’daki Şirket Merkezinde bir araya gelen Bektaş ve Kozlu Belediyesi teknik ekibi, Kozlu’da Belediye Başkanlığı makamında yeniden yaptığı değerlendirme toplantısının ardından öncelik İhsaniye olmak üzere Kozlu’da yarım kalan Doğalgaz yatırımlarının tamamlanacağı ve Kozlunun tamamının Doğalgaza kavuşturulacağı müjdesini verdi.

Başkan Bektaş mutlu haberi sosyal medya hesabından şu fadelerle paylaştı;

‘Bilindiği Üzere geçtiğimiz Günlerde Doğalgaz Çalışmalarını Görüşmek Üzere AKMERCAN Doğalgaz Yetkilileri İle İstanbul'da Bir Araya Geldik. Doğalgaz Çalışmaları Başta İhsaniye Mahallesi Olmak Üzere İlçemizde Yarım Kalan İşlerde Dahil İlçemizin %100'nü Doğalgaza Kavuşturmak İçin Akmercan Teknik Ekibiyle Bir Araya Geldik. Akmercan Ekibiyle Ortaklaşa Yürüteceğimiz Çalışmalarımıza İvedi Bir Şekilde Başlayarak Vatandaşlarımızın Konforlu Bir Yaşam Sürmesi İçin Kozlu Belediyesi Olarak Tüm Müdürlüklerimizle Var Gücümüzle Çalışıyoruz. Tüm Mahallelerimize Hayırlı, Uğurlu Olsun’ (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.