Sitenin sağında bir giydirme reklam

ALACALI’DAN ALGI HABERLERİNE TEPKİ

Kozlu 13.12.2023 - 00:40, Güncelleme: 13.12.2023 - 00:40 1772+ kez okundu.
 

ALACALI’DAN ALGI HABERLERİNE TEPKİ

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Aday Adayı olan Erkut Alacalı, bir yerel gazetede Çıkan ‘‘Aday adaylığı başvurusu yapan 5 isimden 3’ü son bir ay içinde CHP’ye üye oldu ’’başlıklı haberin toplumda yanıltıcı algı oluşturmaya yönelik olduğunu dile getirerek adaylığı ile ilgili kamuoyuna bir bilgilendirme yazısı yayınladı. Alacalı Basına ve Kamuoyuna başlıklı yazısında şu bilgilere yer verdi;
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Aday Adayı olan Erkut Alacalı, bir yerel gazetede Çıkan ‘‘Aday adaylığı başvurusu yapan 5 isimden 3’ü son bir ay içinde CHP’ye üye oldu’’başlıklı haberin toplumda yanıltıcı algı oluşturmaya yönelik olduğunu dile getirerek adaylığı ile ilgili kamuoyuna bir bilgilendirme yazısı yayınladı.  Alacalı Basına ve Kamuoyuna başlıklı yazısında şu bilgilere yer verdi; BASINA VE KAMUOYUNA        Bir iki kendini ve hukuku bilmez, benim 1 Aralık tarihinde Partime üye olup 2 Aralık tarihinde Kozlu Belediye Başkanlığı Aday Adaylığına başvuru yaptığımı söyleyerek ‘başka partiye geçecek’ şüphesi uyandırdığımı iddia etmiş.        Bu arkadaşların hukuktan hiç anlamadıkları ortada. Devlet Memurlarının siyasi partiye üye olamadıklarını bilmiyorlar galiba? Bu kafa Devlet Memurunun siyaset yapmasından korkan kafa ile aynı kafa. Bilmedikleri bir şey daha var; ben kurulduğundan bu yana KESK’e bağlı Tarım Orkam-Sen Zonguldak şubesi yöneticiliği yaptım. Üç dönemdir de Şube Başkanlığını yapıyordum. İstifama kadar da KESK Dönem Sözcülüğü görevini üstlenmiştim. Bu ülkede KESK, birçok sözde muhalifin cesaret edemediği eylem ve etkinliklere öncülük yapmıştır. Beni eleştirmeyi kendine hak görenlere soruyorum: Ben İşçi Anıtında, Vergi Dairesi önünde, İnönü Parkında, SGK önünde, TÜİK önünde yoksulluk ve açlık sınırındaki yaşayanlar için basın açıklaması yaparken nerede saklanıyorlardı acaba? Ben 1 Mayısta kürsüden işçi, emekçi ve emeklinin haklarını savunurken hangi çay ocağında oturuyorlardı acaba? Buradan tekrar seslenmek istiyorum. Eğer Cumhuriyet Halk Partili iseniz, demokrasi hukuk ve eşitlik istiyorsanız sizin rakibiniz ben değilim. Ben dost birliklerdenim. O nedenle cephenizi öbür tarafa dönün. Kozlu’da beş Aday Adayı arkadaşımla birlikte birlik ve beraberlik içinde onurlu bir şekilde Belediye Başkanlığını kazanmak için mücadelemizi sürdürüyoruz ve sonuna kadar da omuz omuza çalışacağız.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Aday Adayı olan Erkut Alacalı, bir yerel gazetede Çıkan ‘‘Aday adaylığı başvurusu yapan 5 isimden 3’ü son bir ay içinde CHP’ye üye oldu ’’başlıklı haberin toplumda yanıltıcı algı oluşturmaya yönelik olduğunu dile getirerek adaylığı ile ilgili kamuoyuna bir bilgilendirme yazısı yayınladı. Alacalı Basına ve Kamuoyuna başlıklı yazısında şu bilgilere yer verdi;

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Aday Adayı olan Erkut Alacalı, bir yerel gazetede Çıkan ‘‘Aday adaylığı başvurusu yapan 5 isimden 3’ü son bir ay içinde CHP’ye üye oldu’’başlıklı haberin toplumda yanıltıcı algı oluşturmaya yönelik olduğunu dile getirerek adaylığı ile ilgili kamuoyuna bir bilgilendirme yazısı yayınladı.  Alacalı Basına ve Kamuoyuna başlıklı yazısında şu bilgilere yer verdi;

BASINA VE KAMUOYUNA

       Bir iki kendini ve hukuku bilmez, benim 1 Aralık tarihinde Partime üye olup 2 Aralık tarihinde Kozlu Belediye Başkanlığı Aday Adaylığına başvuru yaptığımı söyleyerek ‘başka partiye geçecek’ şüphesi uyandırdığımı iddia etmiş.

       Bu arkadaşların hukuktan hiç anlamadıkları ortada. Devlet Memurlarının siyasi partiye üye olamadıklarını bilmiyorlar galiba?

Bu kafa Devlet Memurunun siyaset yapmasından korkan kafa ile aynı kafa.

Bilmedikleri bir şey daha var; ben kurulduğundan bu yana KESK’e bağlı Tarım Orkam-Sen Zonguldak şubesi yöneticiliği yaptım. Üç dönemdir de Şube Başkanlığını yapıyordum. İstifama kadar da KESK Dönem Sözcülüğü görevini üstlenmiştim.

Bu ülkede KESK, birçok sözde muhalifin cesaret edemediği eylem ve etkinliklere öncülük yapmıştır.

Beni eleştirmeyi kendine hak görenlere soruyorum:

Ben İşçi Anıtında, Vergi Dairesi önünde, İnönü Parkında, SGK önünde, TÜİK önünde yoksulluk ve açlık sınırındaki yaşayanlar için basın açıklaması yaparken nerede saklanıyorlardı acaba?

Ben 1 Mayısta kürsüden işçi, emekçi ve emeklinin haklarını savunurken hangi çay ocağında oturuyorlardı acaba?

Buradan tekrar seslenmek istiyorum. Eğer Cumhuriyet Halk Partili iseniz, demokrasi hukuk ve eşitlik istiyorsanız sizin rakibiniz ben değilim. Ben dost birliklerdenim. O nedenle cephenizi öbür tarafa dönün.

Kozlu’da beş Aday Adayı arkadaşımla birlikte birlik ve beraberlik içinde onurlu bir şekilde Belediye Başkanlığını kazanmak için mücadelemizi sürdürüyoruz ve sonuna kadar da omuz omuza çalışacağız.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.