Sitenin sağında bir giydirme reklam

ACİZLİĞİN VE ZAVALLILIĞIN BELGESİ!!!

Siyaset 11.09.2014 - 20:09, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7917+ kez okundu.
 

ACİZLİĞİN VE ZAVALLILIĞIN BELGESİ!!!

Ahmet Özdemir'in son acizliğinin ve zavallılığının ispatıdır bu!!! Namı diğer Leblebici Ahmet’in AKP’yi düşürdüğü son durumun belgesidir bu!!!
AKP Kozlu İlçe Teşkilatına ait sadece 190 TL'lik faturayı ödemeyerek, teşkilatı icralık duruma düşüren İlçe başkanı, bizim haberimizden sonra alacaklıyı arıyor ve bizim yaptığımız haberi yalanlarsa faturayı ödeyeceğini söylüyor. Alacaklı firma sahibi Engin Alim parasını tahsil edememe pahasına da olsa, böyle bir şeyin söz konusu olmayacağını internetteki paylaşımları ve paylaşımlara istinaden çıkan haberi yalanlamanın kendisini yalanlamak olacağını belirtiyor. Bunlar iktidarın ilçe başkanına yakışıyor mu? Adamın malını al, parasını ödeme, basına haber ol, Sonrada haberciyi yalancı duruma düşürmek için alacaklını tehdit ederek, haberciyi yalanlamasını iste... İşte Ahmet Özdemir'in 12 Yıllık AKP İlktidarının, İlçe teşkilatını düşürdüğü durum durum bundan ibaret. Yorum AKP yöneticilerinin, partililerin ve kamuoyunun... NOT: Ahmet Özdemir'in AKP Kozlu İlçe Teşkilatına aldığı ürün karşılığında, teşkilatın borcunu ödemeyerek teşkilatı icralık ettiği alacaklı Engin Alim'in belge niteliğindeki sosyal paylaşım sitesindeki paylaşımları HABERİN FOTOĞRAFLARI bölümündedir. 
Ahmet Özdemir'in son acizliğinin ve zavallılığının ispatıdır bu!!! Namı diğer Leblebici Ahmet’in AKP’yi düşürdüğü son durumun belgesidir bu!!!

AKP Kozlu İlçe Teşkilatına ait sadece 190 TL'lik faturayı ödemeyerek, teşkilatı icralık duruma düşüren İlçe başkanı, bizim haberimizden sonra alacaklıyı arıyor ve bizim yaptığımız haberi yalanlarsa faturayı ödeyeceğini söylüyor. Alacaklı firma sahibi Engin Alim parasını tahsil edememe pahasına da olsa, böyle bir şeyin söz konusu olmayacağını internetteki paylaşımları ve paylaşımlara istinaden çıkan haberi yalanlamanın kendisini yalanlamak olacağını belirtiyor.

Bunlar iktidarın ilçe başkanına yakışıyor mu?

Adamın malını al, parasını ödeme, basına haber ol,

Sonrada haberciyi yalancı duruma düşürmek için alacaklını tehdit ederek, haberciyi yalanlamasını iste...

İşte Ahmet Özdemir'in 12 Yıllık AKP İlktidarının, İlçe teşkilatını düşürdüğü durum durum bundan ibaret.

Yorum AKP yöneticilerinin, partililerin ve kamuoyunun...

NOT: Ahmet Özdemir'in AKP Kozlu İlçe Teşkilatına aldığı ürün karşılığında, teşkilatın borcunu ödemeyerek teşkilatı icralık ettiği alacaklı Engin Alim'in belge niteliğindeki sosyal paylaşım sitesindeki paylaşımları HABERİN FOTOĞRAFLARI bölümündedir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.