Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Kozlu 19.09.2019 - 22:41, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8317+ kez okundu.
 

KOZLU’DA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması münasebeti ile İlköğretim haftası kutlamaları gerçekleştirildi.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması münasebeti ile İlköğretim haftası kutlamaları gerçekleştirildi. Kutlamalara,Kozlu Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ve Protokol üyeleri katıldı. İlköğretim haftası kutlamaları Kozlu Kaymakamlık tören alanına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çelenginin sunulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök  günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada şunları dile getirdi; 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı geçen hafta pazartesi günü itibariyle başladı. Yeni eğitim öğretim yılına eksikliklerimizi gidererek, tüm hazırlıklarımızı azami düzeyde tamamlamış olarak  başlamış bulunuyoruz. Öğrencilerimiz de arkadaşlarına, öğretmenlerine kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Eğitim tanımlanabilen ancak asla satırlara sığmayacak kadar derin ve hayatın içinde hayat bulan insan kadar canlı ve değişken bir yapıdır. Öğrencilerimiz bireysel özellikleriyle, öğretmenlerimizin yöntem ve teknikleriyle şekillenen can damarımızdır. Dokunuşların zarafetiyle ileriye taşınan, daima ilgi, sevgi, sadakat bekleyen nazlı bir çiçektir. Eğitim –öğretim geleceğe yapılan en büyük yatırımdır. Bugün yapılacak hatalar yarın karşımıza derin uçurumlar olarak çıkabilecektir. Elimizden gelenin en iyisini yaparak donanımlı bir geleceğe şimdiden şekil vermeliyiz. Daima yüzümüz geleceğe dönük olmak durumunda. Yeni projelerle eğitime yenilikçi katkılar sağlayarak genç bilim insanları ve eğitimciler içinde olacağız. Öğrencilerimize sorgulama fırsatı vermeli, rehberlik ederek öğrencilerimizin yaşamlarını güzelleştirmeliyiz. Tüm öğretmen ve idarecilerimizin bu konuda heyecanla çalışacaklarından asla şüphem yoktur. İlçemizde 29 okul ve kurum bulunmaktadır.okul öncesi 646 ,temel eğitimde 3878,ortaöğretimde 1645 toplam 6169 öğrenci ile eğitim öğretime başladık.Ayrıca müdürlüğümüze bağlı 16 özel öğretim kurumu faaliyet göstermektedir. Sözlerimi Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün bize ışık tutan hedef gösteren şu sözleriyle son veriyorum; “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur”  2019-2020 Eğitim - Öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını temenni ediyor Başarılar diliyorum.’ Dedi.(BKH)
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması münasebeti ile İlköğretim haftası kutlamaları gerçekleştirildi.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması münasebeti ile İlköğretim haftası kutlamaları gerçekleştirildi.

Kutlamalara,Kozlu Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ve Protokol üyeleri katıldı.

İlköğretim haftası kutlamaları Kozlu Kaymakamlık tören alanına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çelenginin sunulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök  günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada şunları dile getirdi;

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı geçen hafta pazartesi günü itibariyle başladı. Yeni eğitim öğretim yılına eksikliklerimizi gidererek, tüm hazırlıklarımızı azami düzeyde tamamlamış olarak  başlamış bulunuyoruz. Öğrencilerimiz de arkadaşlarına, öğretmenlerine kavuşmanın heyecanını yaşıyor.
Eğitim tanımlanabilen ancak asla satırlara sığmayacak kadar derin ve hayatın içinde hayat bulan insan kadar canlı ve değişken bir yapıdır. Öğrencilerimiz bireysel özellikleriyle, öğretmenlerimizin yöntem ve teknikleriyle şekillenen can damarımızdır. Dokunuşların zarafetiyle ileriye taşınan, daima ilgi, sevgi, sadakat bekleyen nazlı bir çiçektir. Eğitim –öğretim geleceğe yapılan en büyük yatırımdır. Bugün yapılacak hatalar yarın karşımıza derin uçurumlar olarak çıkabilecektir. Elimizden gelenin en iyisini yaparak donanımlı bir geleceğe şimdiden şekil vermeliyiz. Daima yüzümüz geleceğe dönük olmak durumunda. Yeni projelerle eğitime yenilikçi katkılar sağlayarak genç bilim insanları ve eğitimciler içinde olacağız. Öğrencilerimize sorgulama fırsatı vermeli, rehberlik ederek öğrencilerimizin yaşamlarını güzelleştirmeliyiz. Tüm öğretmen ve idarecilerimizin bu konuda heyecanla çalışacaklarından asla şüphem yoktur.

İlçemizde 29 okul ve kurum bulunmaktadır.okul öncesi 646 ,temel eğitimde 3878,ortaöğretimde 1645 toplam 6169 öğrenci ile eğitim öğretime başladık.Ayrıca müdürlüğümüze bağlı 16 özel öğretim kurumu faaliyet göstermektedir.

Sözlerimi Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün bize ışık tutan hedef gösteren şu sözleriyle son veriyorum; “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur”
 2019-2020 Eğitim - Öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını temenni ediyor Başarılar diliyorum.’ Dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.