Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU ENGELLİLER DERNEĞİNE DESTEK ZİYARETİ

Kozlu 15.12.2018 - 15:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4069+ kez okundu.
 

KOZLU ENGELLİLER DERNEĞİNE DESTEK ZİYARETİ

MHP Kozlu İlçe Kadın Kolları Engelliler Derneğini ziyaret etti.  MHP Kozlu İlçe Kadın Kolları 10 Aralık Pazartesi günü Kozlu Engelliler Derneğine çalışmaları ile bilgi almak,engelliler için nasıl katkıda bulunabileceklerinin istişaresini yapmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdiler.Ziyaret sonrası MHP Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir ilerleyen günlerde gelirin tamamının Engelliler Derneğine bırakılacağı Kermes düzenlenebileceğini belirtti. Kozlu Engelliler Derneği Başkanı Ismail Dilbaz ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı Mhp Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir ile arkadaşlarına teşekkür etti.(Köksal Kardeş)

MHP Kozlu İlçe Kadın Kolları Engelliler Derneğini ziyaret etti. 

MHP Kozlu İlçe Kadın Kolları 10 Aralık Pazartesi günü Kozlu Engelliler Derneğine çalışmaları ile bilgi almak,engelliler için nasıl katkıda bulunabileceklerinin istişaresini yapmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdiler.Ziyaret sonrası MHP Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir ilerleyen günlerde gelirin tamamının Engelliler Derneğine bırakılacağı Kermes düzenlenebileceğini belirtti.
Kozlu Engelliler Derneği Başkanı Ismail Dilbaz ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı Mhp Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir ile arkadaşlarına teşekkür etti.(Köksal Kardeş)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.