Sitenin sağında bir giydirme reklam

DOĞAN KGC’Yİ ZİYARET ETTİ

Kozlu 15.12.2018 - 20:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3811+ kez okundu.
 

DOĞAN KGC’Yİ ZİYARET ETTİ

Ereğli Gazeteciler Derneği’nin (EGD) organize ettiği ‘Anadolu Basını Ereğli’de Buluşuyor’ programı çerçevesinde Ereğli’ye gelen Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar cemiyeti Başkanı ve Elazığ Harput Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Doğan, günü birlik, program harici ziyaret kapsamında Kozlu İlçesine gelerek yakın dostu olan Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi Sahibi Tansel Kardeş’i ziyaret etti.Her iki başkan Zonguldak’ta basın hayatı ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Ziyarete kanal 7 televizyonu İstanbul temsilcisi Halit Akgül’de eşlik etti.Doğan ve Akgül Zonguldak’ın doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını dile getirerek,bir başka sefere daha kapsamlı bir ziyaret için söz vererek Zonguldak’tan ayrıldılar.(BKH)


Ereğli Gazeteciler Derneği’nin (EGD) organize ettiği ‘Anadolu Basını Ereğli’de Buluşuyor’ programı çerçevesinde Ereğli’ye gelen Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar cemiyeti Başkanı ve Elazığ Harput Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Doğan, günü birlik, program harici ziyaret kapsamında Kozlu İlçesine gelerek yakın dostu olan Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi Sahibi Tansel Kardeş’i ziyaret etti.
Her iki başkan Zonguldak’ta basın hayatı ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Ziyarete kanal 7 televizyonu İstanbul temsilcisi Halit Akgül’de eşlik etti.
Doğan ve Akgül Zonguldak’ın doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını dile getirerek,bir başka sefere daha kapsamlı bir ziyaret için söz vererek Zonguldak’tan ayrıldılar.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.