Sitenin sağında bir giydirme reklam

DÖKMECİ: BEN BİR BÖLEN OLMAM!

Kozlu 29.11.2018 - 18:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3940+ kez okundu.
 

DÖKMECİ: BEN BİR BÖLEN OLMAM!

Bir dönem Ak Parti’den Kozlu Belediye Başkanlığı da yapan, 2014 seçimlerinde CHP’den Kozlu Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen, tecrübeli belediyeci ve siyasetçi Hüdai Dökmeci, geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek bağımsız duruma gelmişti. Dökmecinin istifası siyasi kulislerde İyi Parti’den Belediye Başkan Adayı olacak, bu yüzden istifa etti şeklinde yorumlanmıştı. Konu ile ilgili Batı Karadeniz Haber Gazetesine özel bir açıklama yapan Kozlu eski Belediye Başkanı ve bağımsız Belediye Meclis Üyesi Hüdai Dökmeci devam eden süreçle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu; ‘Durumu yakından takip ediyorum. Geçen haftadan itibaren bağımsız olduğum için herkesle rahat rahat görüşme imkanım oluyor. Son kararımı Kozlu’nun bekası ve menfaatleri doğrultusunda vereceğim. Ancak herkesin şunu bilmesini isterim ki, Kozlu’nun çıkar ve menfaatleri benim için her şeyin önünde gelir. Bu amaçla bu süreçte ben bir bölen,parçalayan değil, uzlaştıran ve birleştiren rol oynayacağım’ şeklinde konuştu.(BKH) 

Bir dönem Ak Parti’den Kozlu Belediye Başkanlığı da yapan, 2014 seçimlerinde CHP’den Kozlu Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen, tecrübeli belediyeci ve siyasetçi Hüdai Dökmeci, geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek bağımsız duruma gelmişti.

Dökmecinin istifası siyasi kulislerde İyi Parti’den Belediye Başkan Adayı olacak, bu yüzden istifa etti şeklinde yorumlanmıştı.

Konu ile ilgili Batı Karadeniz Haber Gazetesine özel bir açıklama yapan Kozlu eski Belediye Başkanı ve bağımsız Belediye Meclis Üyesi Hüdai Dökmeci devam eden süreçle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu;

‘Durumu yakından takip ediyorum. Geçen haftadan itibaren bağımsız olduğum için herkesle rahat rahat görüşme imkanım oluyor. Son kararımı Kozlu’nun bekası ve menfaatleri doğrultusunda vereceğim. Ancak herkesin şunu bilmesini isterim ki, Kozlu’nun çıkar ve menfaatleri benim için her şeyin önünde gelir. Bu amaçla bu süreçte ben bir bölen,parçalayan değil, uzlaştıran ve birleştiren rol oynayacağım’ şeklinde konuştu.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.