Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOLÇAK: KOZLU MUTLAKA GENEL MERKEZDE TEMSİL EDİLECEK

Gündem 29.11.2018 - 18:00, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4119+ kez okundu.
 

KOLÇAK: KOZLU MUTLAKA GENEL MERKEZDE TEMSİL EDİLECEK

  GMİS taban delege seçimlerinde Kozlu Bölgesi’nden genel merkez adayı olan Hüseyin Kolçak ekip arkadaşları ve madencilerle Devrek’te toplantı düzenledi.Kozlu, Devrek ve çevre ilçelerden maden işçilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantıda, Kozlu Bölgesi’nin mutlaka GMİS Genel Merkez Yönetimi’nde yer alacağı vurgulandı.Devrek’te kalabalık gruplar halinde toplantı salonuna yürüyerek giden maden işçileri, “ Kozlu, TTK’nın ikinci büyük üretim bölgesi. Bu yürüyüş GMİS Genel Merkezi’ne gidiyor. Kozlu, mutlaka genel merkezimizde temsil edilecek” şeklinde konuştular. GMİS Kozlu Şube Başkanı ve Genel Merkez Adayı Hüseyin Kolçak, Devrek’te düzenlenen toplantının ardından sosyal medya hesabından maden işçilerine teşekkür ederek şunları söyledi : “Şubemiz adına 13 Aralık'ta Kozlu müessesemizde yapılacak olan taban delege seçimleri öncesinde bugün Devrek'te ekibimiz adına yaptığımız toplantıda bizleri en iyi şekilde ağırlayan , toplantıyı organizede emeği geçen Devrek'li madenci kardeşlerimiz başta olmak üzere Ereğli'den , Zonguldak'tan ve Kozlu'dan gelerek bizleri onurlandıran , geçerli mazeretleri nedeniyle gelemeyip de gönül köprüsüyle bizlerin yanında olduğunu dile getiren tüm madenci kardeşlerimize bizler de yürekten teşekkür ederiz.Sizler her zaman en iyiye , en güzele layıksınız. Bizlerde şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağımızın sözünü veriyoruz.”

 

GMİS taban delege seçimlerinde Kozlu Bölgesi’nden genel merkez adayı olan Hüseyin Kolçak ekip arkadaşları ve madencilerle Devrek’te toplantı düzenledi.Kozlu, Devrek ve çevre ilçelerden maden işçilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantıda, Kozlu Bölgesi’nin mutlaka GMİS Genel Merkez Yönetimi’nde yer alacağı vurgulandı.Devrek’te kalabalık gruplar halinde toplantı salonuna yürüyerek giden maden işçileri, “ Kozlu, TTK’nın ikinci büyük üretim bölgesi. Bu yürüyüş GMİS Genel Merkezi’ne gidiyor. Kozlu, mutlaka genel merkezimizde temsil edilecek” şeklinde konuştular.

GMİS Kozlu Şube Başkanı ve Genel Merkez Adayı Hüseyin Kolçak, Devrek’te düzenlenen toplantının ardından sosyal medya hesabından maden işçilerine teşekkür ederek şunları söyledi : “Şubemiz adına 13 Aralık'ta Kozlu müessesemizde yapılacak olan taban delege seçimleri öncesinde bugün Devrek'te ekibimiz adına yaptığımız toplantıda bizleri en iyi şekilde ağırlayan , toplantıyı organizede emeği geçen Devrek'li madenci kardeşlerimiz başta olmak üzere Ereğli'den , Zonguldak'tan ve Kozlu'dan gelerek bizleri onurlandıran , geçerli mazeretleri nedeniyle gelemeyip de gönül köprüsüyle bizlerin yanında olduğunu dile getiren tüm madenci kardeşlerimize bizler de yürekten teşekkür ederiz.Sizler her zaman en iyiye , en güzele layıksınız. Bizlerde şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağımızın sözünü veriyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.