Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Rektör Çufalı ile görüştü

Gündem 09.11.2018 - 14:26, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3393+ kez okundu.
 

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Rektör Çufalı ile görüştü

  Kozlu Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı'yı makamında ziyaret etti. Gazetecilerle görüşen Rektör Mustafa Çufalı, “Zonguldak’a desteğimiz hep vardı. Rektör olarak göreve başlamam şehre doğrudan, içinde bulunarak hizmet etmem için fırsat oldu. Bunun için geldik, çalıyoruz. Kalkınma bütüncül bir iş, el birliği ile hareket edeceğiz, üniversitemizi ve şehrimizi geliştireceğiz, bu şehir bizim şehrimiz. Proje öncelikli çalışmaların arttırılması çabası içindeyiz. Yeni projelerin üretilmesini sağlamak, insanların farkındalığını arttırmak, ufkunu açmak için bu yılı inovasyon yılı ilan ettik. Bu konuda, her ay düzenli olarak konferanslar organize ediyoruz. Bu şekilde iyi bir açılım yapmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti, üniversitenin gelişimi için üzerlerine düşeni yerine getirmeye ve her desteğe hazır olduklarını belirterek davetten dolayı Rektörümüze teşekkür etti.

 

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı'yı makamında ziyaret etti.

Gazetecilerle görüşen Rektör Mustafa Çufalı, “Zonguldak’a desteğimiz hep vardı. Rektör olarak göreve başlamam şehre doğrudan, içinde bulunarak hizmet etmem için fırsat oldu. Bunun için geldik, çalıyoruz. Kalkınma bütüncül bir iş, el birliği ile hareket edeceğiz, üniversitemizi ve şehrimizi geliştireceğiz, bu şehir bizim şehrimiz. Proje öncelikli çalışmaların arttırılması çabası içindeyiz. Yeni projelerin üretilmesini sağlamak, insanların farkındalığını arttırmak, ufkunu açmak için bu yılı inovasyon yılı ilan ettik. Bu konuda, her ay düzenli olarak konferanslar organize ediyoruz. Bu şekilde iyi bir açılım yapmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti, üniversitenin gelişimi için üzerlerine düşeni yerine getirmeye ve her desteğe hazır olduklarını belirterek davetten dolayı Rektörümüze teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.