Sitenin sağında bir giydirme reklam

SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Gündem 28.10.2018 - 16:54, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4370+ kez okundu.
 

SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

  MHP Kozlu Kadın Kolları Başkanına sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. MHP Kozlu İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir’e teşkilat arkadaşları sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirdi. Parti binasında yapılan kutlamayı İlçe Kadın Kolları sekreteri Hanife Salçık organize ederken Kadın Kollarının aylık olağan toplantısı da beraber yapıldı. Toplantıya ve doğum günü kutlamasına MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner,Leyla Temiz ve arkadaşları ile Kozlu MHP İlçe Başkanı Murat Gülsever ve arkadaşları da eşlik ettiler. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Türkan Özdemir’e sağlıklı,mutlu yıllar dilerken görevinde başarılarının daim olmasını temenni ederiz.(BKH)

 

MHP Kozlu Kadın Kolları Başkanına sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

MHP Kozlu İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir’e teşkilat arkadaşları sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirdi.

Parti binasında yapılan kutlamayı İlçe Kadın Kolları sekreteri Hanife Salçık organize ederken Kadın Kollarının aylık olağan toplantısı da beraber yapıldı.

Toplantıya ve doğum günü kutlamasına MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner,Leyla Temiz ve arkadaşları ile Kozlu MHP İlçe Başkanı Murat Gülsever ve arkadaşları da eşlik ettiler.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Türkan Özdemir’e sağlıklı,mutlu yıllar dilerken görevinde başarılarının daim olmasını temenni ederiz.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.