Sitenin sağında bir giydirme reklam

BİR STAJ DEFTERİ 40 TL OLUR MU?

Gündem 04.10.2018 - 15:49, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4249+ kez okundu.
 

BİR STAJ DEFTERİ 40 TL OLUR MU?

  Zaman zaman skandal uygulamaları ile kamuoyunun gündemine gelen Kozlu Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ali Özdemir yeni bir skandal uygulama ile tekrar kamuoyunun gündemine geldi. Skandal uygulamaları ve geçirdiği soruşturmalar yüzünden başka bir okula tayini çıkması beklenen ancak bu öğretim yılında da görev yerinde kalmayı başaran Ali Özdemir, 2018-2019 eğitim yılında öğrencilerden staj defteri denilen, üzerinde ‘İşletmelerde Meslek Eğitimi-Öğrenci Dosyası’ denilen ve piyasa değerinin 5TL civarında olduğu tahmin edilen dosyayı öğrencilere 40 TL gibi fahiş rakamlara sattığı iddiası ile yeniden kamuoyunun gündemine geldi. Bu durumdan rahatsızlık duyan Kozlu Endüstri Meslek Lisesi Öğrencileri 40 TL’nin çok yüksek olduğunu okul müdürüne karşı dile getirdiklerini, Okul Müdürü Özdemir’in, ‘Defter 1 TL geri kalanı bağış’ dediğini dile getirdiler. Veliler ise Okul Müdürü Özdemir’in uygulamalarına tepkilerini, ‘Milli Eğitim Bakanı hiçbir şekilde öğrencilerden zorunlu bağış alınmayacak diyor, ancak Kozlu Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ali Özdemir, Bakanın talimatını dutmazdan gelerek bir deftere 39 TL zorunlu bağış alıyor. İşin enteresan tarafı öğrencilerden zorunlu bağış olarak alınan paraya karşılık verilen bir makbuz da yok! Bu müdürü kim koruyor ve kolluyor? Yeter artık.’şeklindeki sözlerle dile getirdiler.(BKH)

 

Zaman zaman skandal uygulamaları ile kamuoyunun gündemine gelen Kozlu Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ali Özdemir yeni bir skandal uygulama ile tekrar kamuoyunun gündemine geldi.

Skandal uygulamaları ve geçirdiği soruşturmalar yüzünden başka bir okula tayini çıkması beklenen ancak bu öğretim yılında da görev yerinde kalmayı başaran Ali Özdemir, 2018-2019 eğitim yılında öğrencilerden staj defteri denilen, üzerinde ‘İşletmelerde Meslek Eğitimi-Öğrenci Dosyası’ denilen ve piyasa değerinin 5TL civarında olduğu tahmin edilen dosyayı öğrencilere 40 TL gibi fahiş rakamlara sattığı iddiası ile yeniden kamuoyunun gündemine geldi.

Bu durumdan rahatsızlık duyan Kozlu Endüstri Meslek Lisesi Öğrencileri 40 TL’nin çok yüksek olduğunu okul müdürüne karşı dile getirdiklerini, Okul Müdürü Özdemir’in, ‘Defter 1 TL geri kalanı bağış’ dediğini dile getirdiler.

Veliler ise Okul Müdürü Özdemir’in uygulamalarına tepkilerini, ‘Milli Eğitim Bakanı hiçbir şekilde öğrencilerden zorunlu bağış alınmayacak diyor, ancak Kozlu Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ali Özdemir, Bakanın talimatını dutmazdan gelerek bir deftere 39 TL zorunlu bağış alıyor. İşin enteresan tarafı öğrencilerden zorunlu bağış olarak alınan paraya karşılık verilen bir makbuz da yok! Bu müdürü kim koruyor ve kolluyor? Yeter artık.’şeklindeki sözlerle dile getirdiler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.