Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDİYESİNDEN TARİHİ YATIRIM

Kozlu 27.09.2018 - 15:20, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7605+ kez okundu.
 

KOZLU BELEDİYESİNDEN TARİHİ YATIRIM

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’in İlçe adına tarihi yatırım olarak nitelendirdiği asfaltlama çalışmaları devam ediyor. İlçe merkezinde yapımı tamamlanan enerji ve doğalgaz alt yapı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarında son noktaya gelindi. Cumhuriyet caddesindeki asfaltlama çalışmalarını sabahın erken saatlerine kadar bizzat başında durarak kontrol eden Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz şehir merkezindeki çalışmaların bitme noktasına geldiğini dile getirerek şunları söyledi; Çalışmalar sırasında vatandaşa ve esnafa biraz rahatsızlık verdik, toz oldu, toprak oldu. Ama bu işler öyle akşam yat sabah her şey bitmiş şeklinde olmuyor. Görüldüğü üzere bitince güzel oldu. Kozlu toz topraktan kurtuldu. Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum.Şehir merkezimizden sonra mahallelerde açılan kanalların kapatma çalışmaları yapılacak. Hepsini aynı anda yapma imkanı olmuyor. Mahallelerdeki doğalgaz ve enerji altyapı kanalları kapatıldıktan sonra da Kozlu’nun tarihi bir yatırım dediğimiz alt yapı ve asfalt çalışmasını nihayetlendirmiş olacağız.(BKH)

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’in İlçe adına tarihi yatırım olarak nitelendirdiği asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

İlçe merkezinde yapımı tamamlanan enerji ve doğalgaz alt yapı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarında son noktaya gelindi.

Cumhuriyet caddesindeki asfaltlama çalışmalarını sabahın erken saatlerine kadar bizzat başında durarak kontrol eden Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz şehir merkezindeki çalışmaların bitme noktasına geldiğini dile getirerek şunları söyledi;

Çalışmalar sırasında vatandaşa ve esnafa biraz rahatsızlık verdik, toz oldu, toprak oldu. Ama bu işler öyle akşam yat sabah her şey bitmiş şeklinde olmuyor. Görüldüğü üzere bitince güzel oldu. Kozlu toz topraktan kurtuldu. Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum.Şehir merkezimizden sonra mahallelerde açılan kanalların kapatma çalışmaları yapılacak. Hepsini aynı anda yapma imkanı olmuyor. Mahallelerdeki doğalgaz ve enerji altyapı kanalları kapatıldıktan sonra da Kozlu’nun tarihi bir yatırım dediğimiz alt yapı ve asfalt çalışmasını nihayetlendirmiş olacağız.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.