Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU ÇOCUKLARI KORUMA DERNEĞİ KERMES DÜZENLEDİ

Kozlu 27.09.2018 - 15:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8203+ kez okundu.
 

KOZLU ÇOCUKLARI KORUMA DERNEĞİ KERMES DÜZENLEDİ

Kozlu Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği tarafından 25 Eylül Salı Günü, Kozlu Öğretmenler Lokali Bahçesinde Kermes Düzenlendi. Havanın yağışlı olmasına rağmen Kermese ilgi fena değildi. Kozlu Kimsesiz çocukları Koruma Derneği Başkanı Müzeyyen Setan duyarlı vatandaş ve hayırseverlere çalışmalara destek verme çağrısında bulunarak şunları dile getirdi; “Çocuklarımız yarınlara dair umutlarımızdır. Onları her türlü olumsuzluklardan korumak sağlıklı nesiller yetiştirmek tüm toplumun ortak sorumluluğudur. Ülkemizin ve dünya çocuklarının eğitim, sağlık, barınma ,gıda ve güvenlik gibi temel ihtiyaçlarının yaşam koşullarının yükseltilmesi, çocuk haklarının iyileştirilmesi ve farkındalığın arttırılması son derece önemlidir. Kozlu Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği olarak şirin ilçemiz Kozlumuzda gözbebeğimiz geleceğimizin teminatı çocuklarımız için yola çıktık.Geçtiğimiz aylarda bir yemek tertip etmiştik.Şimdide Kimsesiz çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına bu kermesi düzenledik.Gönüllü ve hayırsever vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz’ dedi.(BKH)

Kozlu Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği tarafından 25 Eylül Salı Günü, Kozlu Öğretmenler Lokali Bahçesinde Kermes Düzenlendi. Havanın yağışlı olmasına rağmen Kermese ilgi fena değildi.

Kozlu Kimsesiz çocukları Koruma Derneği Başkanı Müzeyyen Setan duyarlı vatandaş ve hayırseverlere çalışmalara destek verme çağrısında bulunarak şunları dile getirdi; “Çocuklarımız yarınlara dair umutlarımızdır. Onları her türlü olumsuzluklardan korumak sağlıklı nesiller yetiştirmek tüm toplumun ortak sorumluluğudur. Ülkemizin ve dünya çocuklarının eğitim, sağlık, barınma ,gıda ve güvenlik gibi temel ihtiyaçlarının yaşam koşullarının yükseltilmesi, çocuk haklarının iyileştirilmesi ve farkındalığın arttırılması son derece önemlidir. Kozlu Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği olarak şirin ilçemiz Kozlumuzda gözbebeğimiz geleceğimizin teminatı çocuklarımız için yola çıktık.Geçtiğimiz aylarda bir yemek tertip etmiştik.Şimdide Kimsesiz çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına bu kermesi düzenledik.Gönüllü ve hayırsever vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz’ dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.