Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mithat Akif Caddesi Esnafı soruyor

Gündem 30.07.2018 - 02:58, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8006+ kez okundu.
 

Mithat Akif Caddesi Esnafı soruyor

Kozlu asfalt kaplanıyor. Daha önce asfalt sökülüp parke kaplanıp birileri zengin edilmişti. Şimdi parke sökülüp asfalt kaplanıyor. Doğrusu bu! Asfaltla birlikte şehir merkezi tozdan topraktan kurtulacak! İçine kürek girmeyen plastik havuz suluğundan mazgallar sökülüp yerine geniş su tahliyesi sağlayacak mazgallar konuluyor. Doğrusu bu! Ama yanlış olan bunları yapan belediye başkanını eleştirmek! Yanlışı düzeltip yerine doğrusunu yapan değil, Yanlışı yapıp milletin parasını çarçur ettirenlerin eleştirilmesi gerekir! Ancak yanlışı düzeltmek adına asfalt kaplanırken, mazgal döşenirken, alt yapı düzeltilirken de bir daha bozup yapmamak adına işin takipçisi olmak şimdiki yönetimin asıl görevi olmalı. Mithat Akif Caddesi Esnafı soruyor; İyi hoş asfalt yapıldı da, bu caddede hiç su gideri ve mazgal yok! Bu asfaltı yapanlar, yoğun yağışta yağmur suyu nereye gidecek bunun hiç hesabını yapmamışlar mı? Kaldırımlar yeniden yapıldı, trotuar taşları ile dökülen asfalt arasında boşluk var. İki gün sonra oradan su girecek, don yapacak asfaltı patlatacak! Bu belediyenin kontrol mühendisi vs. yok mu? Madem geçmişte yapılan yanlıştı, doğrusu şimdi yapılıyor, yapılan işinde ileride tekrar bozup yapılmaması için takipçisi olmak gerekli değil mi? Diyorlar…   

Kozlu asfalt kaplanıyor.

Daha önce asfalt sökülüp parke kaplanıp birileri zengin edilmişti.

Şimdi parke sökülüp asfalt kaplanıyor.

Doğrusu bu!

Asfaltla birlikte şehir merkezi tozdan topraktan kurtulacak!

İçine kürek girmeyen plastik havuz suluğundan mazgallar sökülüp yerine geniş su tahliyesi sağlayacak mazgallar konuluyor.

Doğrusu bu!

Ama yanlış olan bunları yapan belediye başkanını eleştirmek!

Yanlışı düzeltip yerine doğrusunu yapan değil,

Yanlışı yapıp milletin parasını çarçur ettirenlerin eleştirilmesi gerekir!

Ancak yanlışı düzeltmek adına asfalt kaplanırken, mazgal döşenirken, alt yapı düzeltilirken de bir daha bozup yapmamak adına işin takipçisi olmak şimdiki yönetimin asıl görevi olmalı.

Mithat Akif Caddesi Esnafı soruyor;

İyi hoş asfalt yapıldı da, bu caddede hiç su gideri ve mazgal yok! Bu asfaltı yapanlar, yoğun yağışta yağmur suyu nereye gidecek bunun hiç hesabını yapmamışlar mı?

Kaldırımlar yeniden yapıldı, trotuar taşları ile dökülen asfalt arasında boşluk var. İki gün sonra oradan su girecek, don yapacak asfaltı patlatacak! Bu belediyenin kontrol mühendisi vs. yok mu?

Madem geçmişte yapılan yanlıştı, doğrusu şimdi yapılıyor, yapılan işinde ileride tekrar bozup yapılmaması için takipçisi olmak gerekli değil mi? Diyorlar… 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.