Sitenin sağında bir giydirme reklam

SON YAYINLANAN KHK İLE ZONGULDAK'TA KAMU HİZMETİNDEN İHRAÇ EDİLENLER VAR!

Gündem 08.07.2018 - 16:02, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7853+ kez okundu.
 

SON YAYINLANAN KHK İLE ZONGULDAK'TA KAMU HİZMETİNDEN İHRAÇ EDİLENLER VAR!

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında 701 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) Resmi Gazete'de yayımlandı. 18 bin 632 kişi, başka hiçbir işleme gerek kalmaksızın kamu görevinden ihraç edildi. Son OHAL KHK'sı ile Furkan İlim ve Hizmetleri Derneğinin de aralarında olduğu 12 dernek ile 3 gazete ve 1 televizyon kanalı kapatıldı.
Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında 701 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) Resmi Gazete'de yayımlandı. Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında yayınlanan son KHK olma özelliği taşıyan 701 sayılı Kanun Hükmünde Kararname bu sabaha karşı son dakika olarak yayınlandı. Yayınlanan son KHK ile görevden ihraç edilenler tam listesi belli oldu. Buna göre, terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin mili güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan 18 bin 632 kişi, başka hiçbir işleme gerek kalmaksızın kamu görevinden ihraç edildi. Son OHAL KHK'sı ile Furkan İlim ve Hizmetleri Derneğinin de aralarında olduğu 12 dernek ile 3 gazete ve 1 televizyon kanalı kapatıldı. Aynı KHK ile 148 personel, kamudaki görevlerine iade edildi. Kurumlarından daha önce ayrılan, TSK'dan 324, Emniyet Genel Müdürlüğünden 1167 ve jandarmadan 35 personelin rütbeleri 701 sayılı KHK ile alındı. KHK ile 4 Vali Yardımcısı ve 4 Kaymakam meslekten ihraç edildi. 12 dernek, 3 gazete ve 1 televizyon kanalı ise kapatıldı.   İşte Zonguldak'ta meslekten ihraç edilenler     Diyanet İşleri Başkanlığı: Hanım Gök (Vaiz/Ereğli)   Adalet bakanlığı Meryem Ertuğrul (Ceza İnfaz Kurumu 2’nci Müdürü/Devrek Açık Ceza İnfaz Kurumu) Gürkan Hepkaya (İnfaz ve Koruma Memuru/Zonguldak Denetimli Serbestlik Müdürlüğü) Muhammed Emin Yiğit İnfaz ve Koruma Memuru/Zonguldak M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu) Mehmet Gülay (Mübaşir/Zonguldak Adliyesi) Hüseyin Ayyıldız (Yazı İşleri Müdürü/Zonguldak Adliyesi)   Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bekir Yılmaz (Mühendis/Zonguldak)   Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Zeki Gök (Mühendis/Zonguldak)   İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Bakım Astsubay Kıdemli Başçavuş Edip Ele (Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı) Jandarma Personel Astsubay Çavuş Ebu Talha Çamlıca (Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı) Uzman Jandarma 3’üncü Kademe Çavuş Abit Oğuz (Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı) Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Altan (Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı)   İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı SG Yüzbaşı Yasin Çevik (TCSG-86 Komutanlığı/Zonguldak) SG Yüzbaşı Niyazi Ceran (TCSG-86 Komutanlığı/Zonguldak) SG Üsteğmen Mevlüt Kılavuz (TCSG-301 Komutanlığı/Ereğli-Zonguldak)   Milli Eğitim Bakanlığı   Ayşe Dur (Öğretmen/Alaplı-Zonguldak) Hüseyin Sevim (Öretmen/Ereğli-Zonguldak)   Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Mustafa Kösepınar (Dağıtıcı/Merkez-Zonguldak)
Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında 701 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) Resmi Gazete'de yayımlandı. 18 bin 632 kişi, başka hiçbir işleme gerek kalmaksızın kamu görevinden ihraç edildi. Son OHAL KHK'sı ile Furkan İlim ve Hizmetleri Derneğinin de aralarında olduğu 12 dernek ile 3 gazete ve 1 televizyon kanalı kapatıldı.

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında 701 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) Resmi Gazete'de yayımlandı.

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında yayınlanan son KHK olma özelliği taşıyan 701 sayılı Kanun Hükmünde Kararname bu sabaha karşı son dakika olarak yayınlandı. Yayınlanan son KHK ile görevden ihraç edilenler tam listesi belli oldu. Buna göre, terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin mili güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan 18 bin 632 kişi, başka hiçbir işleme gerek kalmaksızın kamu görevinden ihraç edildi. Son OHAL KHK'sı ile Furkan İlim ve Hizmetleri Derneğinin de aralarında olduğu 12 dernek ile 3 gazete ve 1 televizyon kanalı kapatıldı.

Aynı KHK ile 148 personel, kamudaki görevlerine iade edildi.

Kurumlarından daha önce ayrılan, TSK'dan 324, Emniyet Genel Müdürlüğünden 1167 ve jandarmadan 35 personelin rütbeleri 701 sayılı KHK ile alındı.

KHK ile 4 Vali Yardımcısı ve 4 Kaymakam meslekten ihraç edildi.

12 dernek, 3 gazete ve 1 televizyon kanalı ise kapatıldı.

 

İşte Zonguldak'ta meslekten ihraç edilenler

 

 

Diyanet İşleri Başkanlığı:

Hanım Gök (Vaiz/Ereğli)

 

Adalet bakanlığı

Meryem Ertuğrul (Ceza İnfaz Kurumu 2’nci Müdürü/Devrek Açık Ceza İnfaz Kurumu)

Gürkan Hepkaya (İnfaz ve Koruma Memuru/Zonguldak Denetimli Serbestlik Müdürlüğü)

Muhammed Emin Yiğit İnfaz ve Koruma Memuru/Zonguldak M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu)

Mehmet Gülay (Mübaşir/Zonguldak Adliyesi)

Hüseyin Ayyıldız (Yazı İşleri Müdürü/Zonguldak Adliyesi)

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Bekir Yılmaz (Mühendis/Zonguldak)

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

Zeki Gök (Mühendis/Zonguldak)

 

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı

Jandarma Bakım Astsubay Kıdemli Başçavuş Edip Ele (Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı)

Jandarma Personel Astsubay Çavuş Ebu Talha Çamlıca (Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı)

Uzman Jandarma 3’üncü Kademe Çavuş Abit Oğuz (Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı)

Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Altan (Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı)

 

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı

SG Yüzbaşı Yasin Çevik (TCSG-86 Komutanlığı/Zonguldak)

SG Yüzbaşı Niyazi Ceran (TCSG-86 Komutanlığı/Zonguldak)

SG Üsteğmen Mevlüt Kılavuz (TCSG-301 Komutanlığı/Ereğli-Zonguldak)

 

Milli Eğitim Bakanlığı

 

Ayşe Dur (Öğretmen/Alaplı-Zonguldak)

Hüseyin Sevim (Öretmen/Ereğli-Zonguldak)

 

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü

Mustafa Kösepınar (Dağıtıcı/Merkez-Zonguldak)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.