Sitenin sağında bir giydirme reklam

YARGILANACAKLAR!

Kozlu 05.07.2018 - 12:42, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8286+ kez okundu.
 

YARGILANACAKLAR!

  Kozlu Belediye Meclis Temmuz ayı birinci toplantısı 2 Temmuz Pazartesi günü Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın Başkanlığında gerçekleştirildi. Temmuz ayı birinci toplantısına Merhum Belediye Başkanı Ertan Şahin döneminde İmar Mevzuatına aykırı olarak kişiye özel verilen imar izinleri ile ilgili Danıştay’ın Belediye Meclis üyeleri hakkında verdiği soruşturma izinlerine yapılan itirazları reddetmesine karşılık izlenecek yol konusu damgasını vurdu. Konu ile ilgili CHP grubu gündem dışı bir önerge vererek, Danıştay kararlarının dikkate alınarak iptal edilen İmar planlarının yeniden mevzuata uygun yapılması ve mevzuata uygun olmayan, suç teşkil eden imar uygulamalarının devamına izin verilmemesi talebinde bulundu. Önerge oylanarak oy birliği ile kabul edilerek komisyona havale edildi. Ayrıca Tuğla harmanı, Askeri tepe,Topbaşı sondurak dolmuş durakları ile ilgili, araçların duraklarda bekleme yapmadan yolcu alarak hareket etmelerine dair madde oy çokluğu ile kabul edilerek ilgili komisyonlara havale edildi.(BKH) 

 

Kozlu Belediye Meclis Temmuz ayı birinci toplantısı 2 Temmuz Pazartesi günü Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın Başkanlığında gerçekleştirildi.

Temmuz ayı birinci toplantısına Merhum Belediye Başkanı Ertan Şahin döneminde İmar Mevzuatına aykırı olarak kişiye özel verilen imar izinleri ile ilgili Danıştay’ın Belediye Meclis üyeleri hakkında verdiği soruşturma izinlerine yapılan itirazları reddetmesine karşılık izlenecek yol konusu damgasını vurdu.

Konu ile ilgili CHP grubu gündem dışı bir önerge vererek, Danıştay kararlarının dikkate alınarak iptal edilen İmar planlarının yeniden mevzuata uygun yapılması ve mevzuata uygun olmayan, suç teşkil eden imar uygulamalarının devamına izin verilmemesi talebinde bulundu.

Önerge oylanarak oy birliği ile kabul edilerek komisyona havale edildi.

Ayrıca Tuğla harmanı, Askeri tepe,Topbaşı sondurak dolmuş durakları ile ilgili, araçların duraklarda bekleme yapmadan yolcu alarak hareket etmelerine dair madde oy çokluğu ile kabul edilerek ilgili komisyonlara havale edildi.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.