Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP ZONGULDAK’IN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 97’İNCİ YILINI KUTLADI

Gündem 21.06.2018 - 18:08, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8331+ kez okundu.
 

CHP ZONGULDAK’IN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 97’İNCİ YILINI KUTLADI

  Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak İl Başkan Vekili Hakkı Güney yazılı bir mesaj yayınlayarak Zonguldak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97’inci yıl dönümünü ve Uzun Mehmet’i anma gününü kutladı. İl Başkan vekili Hakkı Güney yayınladığı kutlama mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi; ‘‘Bugün 21 Haziran Zonguldak’ın düşman işgalinden kurtuluşu ve Uzunmehmet’i anma günü. 97 yıl önce bugün , Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları sayesinde bağımsızlık ve özgürlük meşalesi yakılarak ,ilimiz Fransız işgalinden kurtulmuştur. Kurtuluş azim ve kararlılığını tüm yurda yayan, Mustafa Kemal Atatürk’ün Zonguldak ile ilgili söylediği “Zonguldak’ın derin toprakları altındaki Maden-İ Serveti ne kadar kıymetli ise, bizim nazarımızda Zonguldak da o kadar çok kıymetli bir vilayetimizdir.” sözü, Büyük Önder’in kentimize verdiği önemi vurgulamaktadır.  Bu duygu ve düşüncelerimle;  Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimiz, gazilerimiz ile 1829’da kentimizin ve ülkemizin, ekonomik , sosyal kalkınmasına sağladığı büyük katkı ile ayrı bir yeri olan “karaelması” bulan Uzun Mehmet’i saygı, şükran ve rahmetle anıyor, bu uğurda can veren maden şehitlerimizi saygıyla anıyorum.   Zonguldak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97’inci yıl dönümünü kutluyorum.’’dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak İl Başkan Vekili Hakkı Güney yazılı bir mesaj yayınlayarak Zonguldak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97’inci yıl dönümünü ve Uzun Mehmet’i anma gününü kutladı.

İl Başkan vekili Hakkı Güney yayınladığı kutlama mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi;

‘‘Bugün 21 Haziran Zonguldak’ın düşman işgalinden kurtuluşu ve Uzunmehmet’i anma günü. 97 yıl önce bugün , Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları sayesinde bağımsızlık ve özgürlük meşalesi yakılarak ,ilimiz Fransız işgalinden kurtulmuştur.

Kurtuluş azim ve kararlılığını tüm yurda yayan, Mustafa Kemal Atatürk’ün Zonguldak ile ilgili söylediği “Zonguldak’ın derin toprakları altındaki Maden-İ Serveti ne kadar kıymetli ise, bizim nazarımızda Zonguldak da o kadar çok kıymetli bir vilayetimizdir.” sözü, Büyük Önder’in kentimize verdiği önemi vurgulamaktadır. 

Bu duygu ve düşüncelerimle;  Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimiz, gazilerimiz ile 1829’da kentimizin ve ülkemizin, ekonomik , sosyal kalkınmasına sağladığı büyük katkı ile ayrı bir yeri olan “karaelması” bulan Uzun Mehmet’i saygı, şükran ve rahmetle anıyor, bu uğurda can veren maden şehitlerimizi saygıyla anıyorum.

  Zonguldak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97’inci yıl dönümünü kutluyorum.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.