Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kozlu Anadolu Lisesi yıl sonu resim sergisi açıldı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2018 - 22:33, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7151+ kez okundu.
 

Kozlu Anadolu Lisesi yıl sonu resim sergisi açıldı

Kozlu Anadolu Lisesi Okulu tarafından Zonguldak'ta bir AVM’de yıl sonu resim sergisi açıldı.
Kozlu Anadolu Lisesi Okulu tarafından Zonguldak'ta bir AVM’de yıl sonu resim sergisi açıldı. Kozlu Anadolu Lisesi’nden resim sergisi Kozlu Anadolu Lisesi öğrencileri, bir yıl boyunca hazırladıkları eserlerini açtıkları resim sergisinde tanıttı. Alışveriş Merkezi’ndeki sergi açılışına Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan Sabit Memiş, Kozlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Menteşe, Kozlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, Okul Müdürü Murat Sevindik, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Serginin açılış kurdelesini İl Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan Sabit Memiş, keserek öğrencilerin yaptığı tabloları yakından inceledi. Sergide yağlı boya, ebru, taş boyama, mandala boyama gibi pek çok farklı türde eser ilgi gördü.
Kozlu Anadolu Lisesi Okulu tarafından Zonguldak'ta bir AVM’de yıl sonu resim sergisi açıldı.

Kozlu Anadolu Lisesi Okulu tarafından Zonguldak'ta bir AVM’de yıl sonu resim sergisi açıldı.

Kozlu Anadolu Lisesi’nden resim sergisi Kozlu Anadolu Lisesi öğrencileri, bir yıl boyunca hazırladıkları eserlerini açtıkları resim sergisinde tanıttı. Alışveriş Merkezi’ndeki sergi açılışına Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan Sabit Memiş, Kozlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Menteşe, Kozlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, Okul Müdürü Murat Sevindik, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Serginin açılış kurdelesini İl Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan Sabit Memiş, keserek öğrencilerin yaptığı tabloları yakından inceledi. Sergide yağlı boya, ebru, taş boyama, mandala boyama gibi pek çok farklı türde eser ilgi gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.