Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÜLKÜCÜLER KARAELMASTAN SESLENDİ

Gündem 17.05.2018 - 12:41, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7617+ kez okundu.
 

ÜLKÜCÜLER KARAELMASTAN SESLENDİ

Zonguldak Ülkü Ocakları “Karaelmas’tan Kızılelma’ya” etkinliği düzenledi.Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Değirmenağzı plaj tesislerinde düzenlenen etkinliğe Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, MHP İl Başkanı Metin Soydaş, AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Akın Kaymak, MHP milletvekili aday adayları Hamdi Ayan,Taner Kayı,Süleyman Erbay, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, MHP Kozlu İlçe Başkanı Murat Gülsever, partililer ve ülkücüler katıldı.MHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Hamdi Ayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediklerini kaydetti. Ayan ayrıca, Zonguldak’ın ihmal edildiğini önümüzdeki süreçte hizmet için yola çıktıklarını, AK Parti’nin de MHP’ye milletvekili sayısında katkı vermesi gerektiğini savundu.Ayan Zonguldak’ta MHP’ye teveccühün her geçen gün çığ gibi artarak büyüdüğünü dile getirerek, bir milletvekili garanti, ikincisi de çıkacak inşallah şeklinde konuştu.Mehter Takımı, Geleneksel Oyunlar, Konser, Kafkas Dansı ve ikramların da yer aldığı etkinlikte, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ise Bozkurt işaretiyle katılanları selamladı.

Zonguldak Ülkü Ocakları “Karaelmas’tan Kızılelma’ya” etkinliği düzenledi.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Değirmenağzı plaj tesislerinde düzenlenen etkinliğe Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, MHP İl Başkanı Metin Soydaş, AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Akın Kaymak, MHP milletvekili aday adayları Hamdi Ayan,Taner Kayı,Süleyman Erbay, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, MHP Kozlu İlçe Başkanı Murat Gülsever, partililer ve ülkücüler katıldı.
MHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Hamdi Ayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediklerini kaydetti. Ayan ayrıca, Zonguldak’ın ihmal edildiğini önümüzdeki süreçte hizmet için yola çıktıklarını, AK Parti’nin de MHP’ye milletvekili sayısında katkı vermesi gerektiğini savundu.
Ayan Zonguldak’ta MHP’ye teveccühün her geçen gün çığ gibi artarak büyüdüğünü dile getirerek, bir milletvekili garanti, ikincisi de çıkacak inşallah şeklinde konuştu.
Mehter Takımı, Geleneksel Oyunlar, Konser, Kafkas Dansı ve ikramların da yer aldığı etkinlikte, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ise Bozkurt işaretiyle katılanları selamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.