Sitenin sağında bir giydirme reklam

KGC’DEN BANK’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Gündem 14.04.2018 - 14:42, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7506+ kez okundu.
 

KGC’DEN BANK’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank’ı ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim ettiler. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 11 Nisan Çarşamba günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank’ı parti Teşkilatında ziyaret ederek, yerel basına katkılarından ötürü kendisine teşekkür plaketi takdim ettiler. KGC Başkanı Tansel Kardeş,ziyarette yaptığı konuşmada; ‘CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, gerek eski İl yöneticiliği döneminde, gerekse iki dönemdir yürüttüğü Kozlu İlçe Başkanlığı Döneminde, yerel basını önemseyen, imkanları doğrultusunda desteğini hiçbir zaman esirgememiş kıymetli bir siyaset adamıdır. Gerek yerel basına katkılarından ve gerekse bu güne kadar Kozlu Gazeteciler Cemiyeti’ne katkılarından ötürü yönetim kurulumuz kendisine teşekkür plaketi vermeyi uygun gördü. Bizler Kozlulu gazeteciler olarak, Kozlu ve Zonguldak’ın gelişimine kalkınmasına destek veren, katkı sunan, ülkesini ve bayrağını seven, Cumhuriyet’in temel ilkeleri ve ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile problemi olmayan her siyasi parti ve görüşe saygı ve hoş görü ile destek olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.’ Şeklinde konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; Kozlulu Yerel Basınımızın kıymetli ziyaretçileri, bu ziyaretiniz ilçe teşkilatım ve şahsımı ziyadesi ile memnun etmiş ve onurlandırmıştır. Şahsıma layık gördüğünüz plaket adına sizlere ayrıca teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Siyaset yaptığım her dönemde yerel basını hep çok önemsemiş ve değer vermişimdir. Yerel basınımız biz siyasetçilerin dili, kulağı, gözü olmuştur.Bundan sonrada önemsemeye devam edeceğim. Allah nasip ederde Kozlu’ya farklı mevki ve makamlarda hizmet etmek nasip olursa, yerel basınımız ile ilgili çok daha kapsamlı projelerimiz olacaktır. Amacımız el birliği ile kimseyi karalamadan, kavga ve gürültüden uzak, Kozlu’ya hizmet etmek için mücadele vermek. Bu bağlamda yerel basın bize bir rehber, bir yol gösterici olacaktır.Ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim’ dedi.(BKH)

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank’ı ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim ettiler.

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 11 Nisan Çarşamba günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank’ı parti Teşkilatında ziyaret ederek, yerel basına katkılarından ötürü kendisine teşekkür plaketi takdim ettiler.

KGC Başkanı Tansel Kardeş,ziyarette yaptığı konuşmada;

‘CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, gerek eski İl yöneticiliği döneminde, gerekse iki dönemdir yürüttüğü Kozlu İlçe Başkanlığı Döneminde, yerel basını önemseyen, imkanları doğrultusunda desteğini hiçbir zaman esirgememiş kıymetli bir siyaset adamıdır. Gerek yerel basına katkılarından ve gerekse bu güne kadar Kozlu Gazeteciler Cemiyeti’ne katkılarından ötürü yönetim kurulumuz kendisine teşekkür plaketi vermeyi uygun gördü.

Bizler Kozlulu gazeteciler olarak, Kozlu ve Zonguldak’ın gelişimine kalkınmasına destek veren, katkı sunan, ülkesini ve bayrağını seven, Cumhuriyet’in temel ilkeleri ve ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile problemi olmayan her siyasi parti ve görüşe saygı ve hoş görü ile destek olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.’ Şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi;

Kozlulu Yerel Basınımızın kıymetli ziyaretçileri, bu ziyaretiniz ilçe teşkilatım ve şahsımı ziyadesi ile memnun etmiş ve onurlandırmıştır. Şahsıma layık gördüğünüz plaket adına sizlere ayrıca teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Siyaset yaptığım her dönemde yerel basını hep çok önemsemiş ve değer vermişimdir. Yerel basınımız biz siyasetçilerin dili, kulağı, gözü olmuştur.Bundan sonrada önemsemeye devam edeceğim. Allah nasip ederde Kozlu’ya farklı mevki ve makamlarda hizmet etmek nasip olursa, yerel basınımız ile ilgili çok daha kapsamlı projelerimiz olacaktır. Amacımız el birliği ile kimseyi karalamadan, kavga ve gürültüden uzak, Kozlu’ya hizmet etmek için mücadele vermek. Bu bağlamda yerel basın bize bir rehber, bir yol gösterici olacaktır.Ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim’ dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.