Sitenin sağında bir giydirme reklam

ATTİLA İLKOKULUNDA KÜTÜPHANE AÇILDI

Gündem 04.04.2018 - 21:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6789+ kez okundu.
 

ATTİLA İLKOKULUNDA KÜTÜPHANE AÇILDI

  Kozlu İlçesinde Attila İlkokulunda Kütüphane açılışı gerçekleştirildi. Kozlu Attila İlkokulunda  4 Nisan 2018 Çarşamba günü İlçe Kütüphane Müdürü Özlem Karakaya’nın açılışını yaptığı kütüphane öğrencilerin kullanımına sunuldu. Özlem Karakaya yaptığı konuşmada “Akşamları yatmadan önce 20 dakika kitap okuyun.Hatta velilerinizi de okumaya teşvik edin .”dedi  Attila İlkokulu Müdürü Mustafa Girgin ; “Çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmak için elimizden gelen gayreti ve imkanları kullanmaya çalışıyoruz.Bundan böyle İlçe Kütüphanesine de giderek  kayıtlarınızı yaptırın ve sizlere verilecek şifreler ile ilçe Kütüphanesinden de faydalanın.”dedi. Attila İlkokulu Müdürü Mustafa Girgin Katılımlarından dolayı  İlçe Kütüphane Müdürü Özlem Karakaya’ya ve Okul Müdürleriyle Kütüphanenin oluşturulmasında emeği geçen öğretmen arkadaşlarına teşekkür etti.(Köksal Kardeş) 

 

Kozlu İlçesinde Attila İlkokulunda Kütüphane açılışı gerçekleştirildi.

Kozlu Attila İlkokulunda  4 Nisan 2018 Çarşamba günü İlçe Kütüphane Müdürü Özlem Karakaya’nın açılışını yaptığı kütüphane öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Özlem Karakaya yaptığı konuşmada “Akşamları yatmadan önce 20 dakika kitap okuyun.Hatta velilerinizi de okumaya teşvik edin .”dedi 

Attila İlkokulu Müdürü Mustafa Girgin ; “Çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmak için elimizden gelen gayreti ve imkanları kullanmaya çalışıyoruz.Bundan böyle İlçe Kütüphanesine de giderek  kayıtlarınızı yaptırın ve sizlere verilecek şifreler ile ilçe Kütüphanesinden de faydalanın.”dedi.

Attila İlkokulu Müdürü Mustafa Girgin Katılımlarından dolayı  İlçe Kütüphane Müdürü Özlem Karakaya’ya ve Okul Müdürleriyle Kütüphanenin oluşturulmasında emeği geçen öğretmen arkadaşlarına teşekkür etti.(Köksal Kardeş) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.