Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gören'den 8 Mart Kutlama mesajı

Gündem 08.03.2018 - 22:00, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7804+ kez okundu.
 

Gören'den 8 Mart Kutlama mesajı

Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile ilgili yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.
Kutlama mesajında katınların 15 Temmuz'daki rolüne vurgu yapan Gören şunları dile getirdi; “Kadın emektir, Kadın hayattır, Kadın fedakarlıktır, Kadın annedir. Kadın, geçmişimizden aydınlık geleceğimize uzanan köprüdür. Mücadelesiyle insanlığın umududur. Güçlü ailenin ve güçlü milletin mimarlarıdır. İstiklal ve istikbal mücadelelerinde olduğu gibi, 15 Temmuz’da en ön saftarda yer alan kadınlarımız, geleceğimize rehberlik edecek bir mirastır. Öz güvenleri yüksek, birikimli, eğitimli ve cesurdur. Kadın; Ekonomiden siyasete her alanda sayılarının arttırır, ülkemizi daha ileri seviyelere taşımamın gururudur. Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz’da korkusuzca şahadete yürüyen kadınlarımız başta olmak üzere, vatanı için şehit düşen tüm kadınlarımızı şükranla anıyor, şiddet kurbanı olan kadınlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün barışa, dostluğa, kardeşliğe, dayanışmaya vesile olmasını diliyor,  “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” nü kutluyorum
Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile ilgili yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Kutlama mesajında katınların 15 Temmuz'daki rolüne vurgu yapan Gören şunları dile getirdi;

“Kadın emektir, Kadın hayattır, Kadın fedakarlıktır, Kadın annedir. Kadın, geçmişimizden aydınlık geleceğimize uzanan köprüdür. Mücadelesiyle insanlığın umududur. Güçlü ailenin ve güçlü milletin mimarlarıdır. İstiklal ve istikbal mücadelelerinde olduğu gibi, 15 Temmuz’da en ön saftarda yer alan kadınlarımız, geleceğimize rehberlik edecek bir mirastır. Öz güvenleri yüksek, birikimli, eğitimli ve cesurdur. Kadın; Ekonomiden siyasete her alanda sayılarının arttırır, ülkemizi daha ileri seviyelere taşımamın gururudur.

Bu duygu ve düşüncelerle;

15 Temmuz’da korkusuzca şahadete yürüyen kadınlarımız başta olmak üzere, vatanı için şehit düşen tüm kadınlarımızı şükranla anıyor, şiddet kurbanı olan kadınlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün barışa, dostluğa, kardeşliğe, dayanışmaya vesile olmasını diliyor,

 “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” nü kutluyorum

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.