Sitenin sağında bir giydirme reklam

Cengiz Bank 8 Mart’ı kutladı

Kozlu 08.03.2018 - 21:24, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7809+ kez okundu.
 

Cengiz Bank 8 Mart’ı kutladı

CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.Bank kutlama mesajında şunları söyledi; “Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır. Almanya’da tekstil işçisi kadınların bir yangında ölmesi üzerine 8 Mart’ın “DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ” olarak kutlanması kararı alınmış ,16 Aralık 1977 de adı “DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” olarak değiştirilmiştir. Bizde 1921 yılında kutlanmaya başlanmış,12 Eylül 1980 de 4 yıl ara verilmiş,1984 yılından itibaren sürekli kutlanmıştır.Kadınlarımız sosyal yaşamımızın her alanında yer alan bireylerdir. Bunların binlercesinden bir kaçı ;Halide Edip Adıvar, Türkan Saylan ve bahriye Üçok’u saymak mümkündür. Oysa içinde bulunduğumuz dönem kadınlarımızı ötekileştirmeyi, eve kapatmayı, sosyal yaşamdan uzaklaştırmayı ve yaşam alanlarını daraltmayı amaçlar hale gelmiştir..Onlar yaşatan, onlar çocuklarımızı eğiten, ilk konuşmayı öğreten, ilk dini bilgileri aşılayandır. Onlar eğitimli bir toplumun mihenk taşları, onlar toparlayıcı, onlar emekçi, onlar üreten, onlar cefakar, vefakar, onlar eş, sevgili, yar, yoldaş, arkadaş, ana, hepsinden önemlisi İNSANDIR.Bu bağlamda tüm kadınların Kadınlar Gününü kutluyorum.”

CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
Bank kutlama mesajında şunları söyledi; “Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır. Almanya’da tekstil işçisi kadınların bir yangında ölmesi üzerine 8 Mart’ın “DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ” olarak kutlanması kararı alınmış ,16 Aralık 1977 de adı “DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” olarak değiştirilmiştir. Bizde 1921 yılında kutlanmaya başlanmış,12 Eylül 1980 de 4 yıl ara verilmiş,1984 yılından itibaren sürekli kutlanmıştır.
Kadınlarımız sosyal yaşamımızın her alanında yer alan bireylerdir. Bunların binlercesinden bir kaçı ;Halide Edip Adıvar, Türkan Saylan ve bahriye Üçok’u saymak mümkündür. Oysa içinde bulunduğumuz dönem kadınlarımızı ötekileştirmeyi, eve kapatmayı, sosyal yaşamdan uzaklaştırmayı ve yaşam alanlarını daraltmayı amaçlar hale gelmiştir..
Onlar yaşatan, onlar çocuklarımızı eğiten, ilk konuşmayı öğreten, ilk dini bilgileri aşılayandır. Onlar eğitimli bir toplumun mihenk taşları, onlar toparlayıcı, onlar emekçi, onlar üreten, onlar cefakar, vefakar, onlar eş, sevgili, yar, yoldaş, arkadaş, ana, hepsinden önemlisi İNSANDIR.
Bu bağlamda tüm kadınların Kadınlar Gününü kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.