Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN NEZAKET ZİYARETLERİ

Kozlu 28.02.2018 - 19:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7742+ kez okundu.
 

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN NEZAKET ZİYARETLERİ

  Göreve geldikten sonra genç dinamik ekibi ve kadın ve gençlik kolları ile birlikte tam organize bir şekilde ekip anlayışı çerçevesinde hareket ederek, Kozlu’da Ak Partiye farklı bir ivme kazandıran Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören ve İlçe Teşkilatı ilçedeki siyasi parti teşkilatlarına bir dizi nezaket ziyareti gerçekleştirdi. İLK ZİYARET CHP’YE Gören ve ekibi ilk olarak Ana Muhalefet Partisi CHP Kozlu İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Samimi bir hava ortamında gerçekleştirilen ziyarette Kozlu’nun sosyal ve ekonomik gelişimi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu. CHP İlçe Başkanı Cengiz Bank ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, siyasette nezaketin önemine vurgu yaptı. ARDINDAN MHP CHP ziyaretlerini tamamlayan Ak Parti Kozlu Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozlu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Gülsever Ak Parti heyetini kapıda karşıladı. Siyasetten çok Kozlu’ya dair değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette ilçe başkanları ittifak ile ilgili soruları yanıtsız bıraktılar. Ziyaret sonunda her iki ilçe başkanının ayrılırken verdikleri el sıkışma pozu ‘Şen ortaklar’ esprilerine mazhar oldu. SON ZİYARET SP’NE  Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören ve İlçe Teşkilatı nezaket ziyaretlerinin sonuncusunu Sadet Partisi İlçe Teşkilatına gerçekleştirdi.(BKH)

 

Göreve geldikten sonra genç dinamik ekibi ve kadın ve gençlik kolları ile birlikte tam organize bir şekilde ekip anlayışı çerçevesinde hareket ederek, Kozlu’da Ak Partiye farklı bir ivme kazandıran Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören ve İlçe Teşkilatı ilçedeki siyasi parti teşkilatlarına bir dizi nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

İLK ZİYARET CHP’YE

Gören ve ekibi ilk olarak Ana Muhalefet Partisi CHP Kozlu İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Samimi bir hava ortamında gerçekleştirilen ziyarette Kozlu’nun sosyal ve ekonomik gelişimi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu. CHP İlçe Başkanı Cengiz Bank ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, siyasette nezaketin önemine vurgu yaptı.

ARDINDAN MHP

CHP ziyaretlerini tamamlayan Ak Parti Kozlu Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozlu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Gülsever Ak Parti heyetini kapıda karşıladı. Siyasetten çok Kozlu’ya dair değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette ilçe başkanları ittifak ile ilgili soruları yanıtsız bıraktılar. Ziyaret sonunda her iki ilçe başkanının ayrılırken verdikleri el sıkışma pozu ‘Şen ortaklar’ esprilerine mazhar oldu.

SON ZİYARET SP’NE 

Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören ve İlçe Teşkilatı nezaket ziyaretlerinin sonuncusunu Sadet Partisi İlçe Teşkilatına gerçekleştirdi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.