Sitenin sağında bir giydirme reklam

“Seherin Kadınları” adlı oyuna büyük ilgi

Gündem 22.02.2018 - 20:14, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7898+ kez okundu.
 

“Seherin Kadınları” adlı oyuna büyük ilgi

 Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları yönetmeliği kapsamında Zonguldak Valiliğinin koordinatörlüğünde Zonguldak Merkez, Kilimli ve Kozlu ilçelerinde ortaöğretim kurumlarının 11 ve 12. sınıflarında öğrenim gören öğrencilere “Seherin Kadınları” adlı oyun sahnelendi. Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları yönetmeliği kapsamında Zonguldak Valiliğinin koordinatörlüğünde Zonguldak Merkez, Kilimli ve Kozlu ilçelerinde ortaöğretim kurumlarının 11 ve 12. sınıflarında öğrenim gören öğrencilere yönelik etkinlik düzenlendi. Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Konferans salonunda düzenlenen etkinliğe öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Milli Mücadele dönemini kadın Kahramanlarından biri olan Kara Fatma’nım (Fatma Seher Hanım) hikayesinden yola çıkarak Türk kadının Milli Mücadele döneminde vatan savunması için yaptıklarını, kadınların uğradığı şiddet ve kadın cinayetlerinin eleştirisini konu alan oyun yaklaşık 2 saat sürerken oyun izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

 Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları yönetmeliği kapsamında Zonguldak Valiliğinin koordinatörlüğünde Zonguldak Merkez, Kilimli ve Kozlu ilçelerinde ortaöğretim kurumlarının 11 ve 12. sınıflarında öğrenim gören öğrencilere “Seherin Kadınları” adlı oyun sahnelendi. 
Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları yönetmeliği kapsamında Zonguldak Valiliğinin koordinatörlüğünde Zonguldak Merkez, Kilimli ve Kozlu ilçelerinde ortaöğretim kurumlarının 11 ve 12. sınıflarında öğrenim gören öğrencilere yönelik etkinlik düzenlendi. Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Konferans salonunda düzenlenen etkinliğe öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Milli Mücadele dönemini kadın Kahramanlarından biri olan Kara Fatma’nım (Fatma Seher Hanım) hikayesinden yola çıkarak Türk kadının Milli Mücadele döneminde vatan savunması için yaptıklarını, kadınların uğradığı şiddet ve kadın cinayetlerinin eleştirisini konu alan oyun yaklaşık 2 saat sürerken oyun izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.