Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU'DA CENGİZ BANK GÜVEN TAZELEDİ

Kozlu 09.12.2017 - 21:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3541+ kez okundu.
 

KOZLU'DA CENGİZ BANK GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi 9 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Kozlu Meydan Düğün Salonunda saat 12.00'da başlayan kongrede mevcut İlçe Başkanı Cengiz Bank tek liste ile girdiği seçimi güven tazeleyerek yeniden kazandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi 9 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleştirildi.Kozlu Meydan Düğün Salonunda saat 12.00'da başlayan kongrede mevcut İlçe Başkanı Cengiz Bank tek liste ile girdiği seçimi güven tazeleyerek yeniden kazandı.Bank'ın listesinde eski ilçe başkanı Yaşar Yolcu ve Delege seçimlerindeki diğer başkan adayı Mehmet Bilgilinin delegelerinden de bazı isimlerin yer alması Kozlu'da tek liste ile gidilen Kongrede Uzlaşı kazandı şeklinde yorumlandı.Bilindiği üzere 17 Aralık'ta gerçekleşecek olan CHP Zonguldak Merkez İlçe Kongresinde her geçen gün yeni bir adayın çıkması CHP'de huzursuzluk var şeklinde algılanırken Kozlu'da adayların uzlaşarak Cengiz Bank'ın başkanlığında tek liste ile kongreye gitmeleri Kozlu'da uzlaşı ve sağduyu kazandı şeklinde sevinç yarattı.Güven tazeleyerek tekrar göreve gelen CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, kongre sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; 'Çok değerli dostlarım; Bu gün CHP Kozlu İlçe Başkanlığı 2.Olağan Kongresi yapıldı. Tek Aday olarak girdiğim kongrede yeniden ilçe Başkanlığına seçildim. Beni destekleyen bütün kongre delegelerine, partili arkadaşlarıma ve Kongremize katılan bütün misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.(BKH)
Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi 9 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Kozlu Meydan Düğün Salonunda saat 12.00'da başlayan kongrede mevcut İlçe Başkanı Cengiz Bank tek liste ile girdiği seçimi güven tazeleyerek yeniden kazandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi 9 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleştirildi.
Kozlu Meydan Düğün Salonunda saat 12.00'da başlayan kongrede mevcut İlçe Başkanı Cengiz Bank tek liste ile girdiği seçimi güven tazeleyerek yeniden kazandı.
Bank'ın listesinde eski ilçe başkanı Yaşar Yolcu ve Delege seçimlerindeki diğer başkan adayı Mehmet Bilgilinin delegelerinden de bazı isimlerin yer alması Kozlu'da tek liste ile gidilen Kongrede Uzlaşı kazandı şeklinde yorumlandı.
Bilindiği üzere 17 Aralık'ta gerçekleşecek olan CHP Zonguldak Merkez İlçe Kongresinde her geçen gün yeni bir adayın çıkması CHP'de huzursuzluk var şeklinde algılanırken Kozlu'da adayların uzlaşarak Cengiz Bank'ın başkanlığında tek liste ile kongreye gitmeleri Kozlu'da uzlaşı ve sağduyu kazandı şeklinde sevinç yarattı.
Güven tazeleyerek tekrar göreve gelen CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, kongre sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; 'Çok değerli dostlarım; Bu gün CHP Kozlu İlçe Başkanlığı 2.Olağan Kongresi yapıldı. Tek Aday olarak girdiğim kongrede yeniden ilçe Başkanlığına seçildim. Beni destekleyen bütün kongre delegelerine, partili arkadaşlarıma ve Kongremize katılan bütün misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.