Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA İKİNCİ AHMET DÖNEMİ

Kozlu 19.10.2017 - 16:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3975+ kez okundu.
 

KOZLU’DA İKİNCİ AHMET DÖNEMİ

AKP Zonguldak Merkez İlçe, Kozlu ve Kilimli İlçe Teşkilatlarında görevden alma ve istifalarla boşalan İlçe Başkanlığı yarışında önceki gün Ankara’da yapılan mülakat sonucu atamaları yapılacak İlçe Başkanlarının isimleri netleşti.
İlçe merkezlerinde yapılan temayül yoklamaları sonucu isimleri öne çıkan adaylar Ankara’da AKP Genel Merkezine mülakata çağırıldılar. AKP Zonguldak Merkez İlçe için, Yahya Ali Ertem, Mustafa Çağlayan, Halit Gülay, Ferit Alboğa, Kozlu İlçe Başkanlığı için İsmet Açıkgöz, Ahmet Gören, Serkan Günay, Kilimli İlçe Başkanlığı için ise Seyit Özkeskin, Mehmet Baş, Yunus Lütfi Çoban, Semih Bekar Genel Merkezde mülakata alınan adaylar oldu. İlk görüşme, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'ın yardımcısı Hacı Turan ile  İl Koordinatörü Ali Temur ve İl başkanı Zeki Tosun'un arasında gerçekleşti.  Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın makamında yapılacak son değerlendirmenin ardından yeni Merkez İlçe Başkanı Zonguldak AKP Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çağlayan, Kozlu İlçe Başkanı Veteriner Hekim Ahmet Gören olurken, Kilimli İlçe Başkanlığı için mülakata çağırılan adayların tümü yetersiz olarak değerlendirilerek, Kilimli ilçesinin ilerleyen günlerde tekrar değerlendirmeye alınacağı ifade edildi.(BKH) 
AKP Zonguldak Merkez İlçe, Kozlu ve Kilimli İlçe Teşkilatlarında görevden alma ve istifalarla boşalan İlçe Başkanlığı yarışında önceki gün Ankara’da yapılan mülakat sonucu atamaları yapılacak İlçe Başkanlarının isimleri netleşti.

İlçe merkezlerinde yapılan temayül yoklamaları sonucu isimleri öne çıkan adaylar Ankara’da AKP Genel Merkezine mülakata çağırıldılar.

AKP Zonguldak Merkez İlçe için, Yahya Ali Ertem, Mustafa Çağlayan, Halit Gülay, Ferit Alboğa, Kozlu İlçe Başkanlığı için İsmet Açıkgöz, Ahmet Gören, Serkan Günay, Kilimli İlçe Başkanlığı için ise Seyit Özkeskin, Mehmet Baş, Yunus Lütfi Çoban, Semih Bekar Genel Merkezde mülakata alınan adaylar oldu.

İlk görüşme, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'ın yardımcısı Hacı Turan ile  İl Koordinatörü Ali Temur ve İl başkanı Zeki Tosun'un arasında gerçekleşti. 

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın makamında yapılacak son değerlendirmenin ardından yeni Merkez İlçe Başkanı Zonguldak AKP Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çağlayan, Kozlu İlçe Başkanı Veteriner Hekim Ahmet Gören olurken,

Kilimli İlçe Başkanlığı için mülakata çağırılan adayların tümü yetersiz olarak değerlendirilerek, Kilimli ilçesinin ilerleyen günlerde tekrar değerlendirmeye alınacağı ifade edildi.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.